|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam
wpadlem sobie dzisaj na pomysl ze pojde poexpic troche na hell gate no wiec poszedlem gdy znudzilo mi sie hell gate chcialem pojsc na cos innego ale nie wzielem parceli i nie mam jak z niego wyjsc ... wiec kombinowalem i dowiedzialem sie ze na draconi jest teleport ktory teleportuje nas do ab wiec poszedlem do tego teleportu ale gdy wniego wchodze cofa mnie ![]() thx z gory |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cho'sen
Profesja: Paladin
Świat: Askara
![]() |
![]() O ile się nie mylę to musisz przestawić drzwignie tak jak na Draconia Quest : P i wtedy ten teleport bedzie działał , a i chyba trzeba miec 25 lv : p
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Lubin
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 50
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() wiesz...Dracona Quest robi sie tak jakos w minimalnie 3-4 osoby... wiec watpie zebys wszedl do dobrego teleportu...<pewnie wchodziles do tego obok respu draga? > <--mniejsza o to...
musisz sobie skombinowac jakos team na dracona questa to wtedy wyjdziesz ![]() Na pewno jest tez inne wyjscie z hell gate ale gdzie ono jest? nie mam zielonego pojecia ![]() Pozdrawiam
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2007
|
![]() znajdz miejsce z bugami
zejdz wejdz i stan tak zeby cie otoczyly + jeden w tej kratce co ty exit i pi 1 minucie + 5 sec zaloguj albo tp albo bugi cie zabiją ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Tak ten teleport przy dragu czemu on nie dziala ?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeszcze jeden sposóbDziała, tylko trzeba obok tabliczki z napisem "sacrifice the key" rzucić dragon fethish - dostaje się go od Old dragonlord za 1 white mushroom.
Wyjeście z hg to : -ten teleport -autotp na bugach -przez waspy(potrzebne parcele albo exani hur up) -draconia quest -poprosic kogoś na cmentarzu lub na rotach o tp - dac się zabić ![]() zapomniałem dodać, że jeśli masz MC to możesz sobie zrobić noob chara i przyjść nim do hg żeby sam sobie zrobić tp( oczywiście musi być na innym acc). Ja jak expie w hg drutem albo sorcem to mam tam zawsze knighta 30lvl( chodzi o to żeby capa trochę miał) i on służy mi jako noob char do tp oraz magazyn na runki i manasy oraz uzbierany loot(magiczni mało mają capa, po kilku rundkach roty - beho kończy się cap bo 3 lub 4k w gp trochę waży) Ostatnio edytowany przez strausss - 28-06-2007 o 20:50. Powód: jeszcze jeden sposób |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() a moge gdzies to na hell gate znalesc ? dragon fethish
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Teraz czekaj, aż miły forumowy PK cię znajdzie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2006
|
![]() No to juz ci kolega mowil wyzej (robisz tp , wiem nielegalne ale zrobisz z tym co chcesz). Idziesz tam gdzie sa elfy i jest tam zejscie z mnostwem bugow, schodzisz na dol , 1 raz w prawo/lewo/gore/dol czekaj az cie obejda na okolo , ropasz sie na gore i szybko schodzisz.. powienienes byc teraz otoczony przez 8 bugow i powinien byc 1 bug na tej kratce co ty (jesli nie ma to proboj do skutku), dajesz exit i po parunastu sekundach logasz sie i masz tp do swiatyni (bez deda jak masz jako takie eq
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Ok dzieki all za pomoc ale juz mnie wyciagnal jakis 106 ek cya
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Gdzie jest to miejsce z bugami?
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Imię: Natti Felisimo
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 54
Skille: 81/69
Poziom mag.: 15
|
![]() NIe wiem czy dobrze robie odgrzewajac ten watek, ale moze tak lepiej, zamiast tworzyc nowy.
Czy ktos moglby wskazac mi na tibian earth oba miejsca wspomniane wczesniej, tj. to z waspami oraz bugami? Z gory thx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Poznań
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Poziom: 82
![]() ![]() |