![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Azura :)
|
![]() Jak wiadomo już w niedługo premiera World of Warcraft. Mam zamiar kupić tą gre. Szuka już ludzi do wspulnego teamu, bo wiadomo że samemu daleko sie nie zajdzie. Zainteresowanych prosze o wiadomości.
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Wybacz, ale nie jestem zbytnio w temacie.
Czy w tej grze będzie taki sam system opłat jak w SW:Galaxies? Dawać akse co miech czy tylko raz? PS2 - wierzysz że będzie premiera w końcu? Przecież to Blizzard... JEżeli płaci się tylko na początku- ja się mogę dołączyć ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() 1st: placi sie co jakis czas
2nd:w koncu kiedys ta premiera bedzie... 3rd: moj kumpel byl beta testerem tej gry, ale doszedl do wniosku ze wroci do tibi (WoW sie robi powoli monotonny) 4th: Nie mam zamiaru wydawac kasy na ta gierke ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Ja się tym podniecałem jakieś pół roku temu. Z tego co wiedziałem wtedy miesięczna opłata wynosi ok. 45zł, gra wymaga baaardzo dobrego sprzętku. Ale nudzic to niewiem czy się może. Wtedy przejście całej stolicy nocnych elfów (tej na wyspie) trwało ok. 30min.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() Gralem troche na beta testach, gra WYMIATA! ale cena jets dla mnie troszke za wysoka ;/, 50$ za gre i 80$ za 6 miechow :/, moze sie skusze na wakacje zeby moc wykorzystac wykupione miechy XD
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Niemogłem se pograć bo usuneli (te Po***by z WoW) mi konto bo nielogowałem sie do gry 1 dnia ! Ale z tego co słyszałem gra jest PIEKIELNIE NUDNA !!! jedyna rozrywka to zwiedzanie świata !!! CO ZA KICZ !!! Serdecznie odradzam w to coś grać chyba że masz w cholere kasy ! i niemasz na co wydawać. Ale za to radze grać w Guild Wars !!! (już 150 raz to polecam) ... grałem w World Preview Event GW i jest MEGASTYCZNE !!!! A jeszcze jeden gigantyczny plus GW to... Grafika 20 razy lepsza niż WoW, No i płacisz !!! TYLKO !!! RAZ !!!! co jest najważniejsze dla 90% Polaków ! (kupujesz tylko płytke... czyli cd-key za 49.99$ ... co już jest dosyć mało ...kurs dolara słabnie, chyba wynosi coś teraz z 3,40 zł .. czyż nie i jak tak to gra będzie kosztować w PLN 159.97 zł . ) . Gra ma wyjść na początku 2005 roku (początek lutego). A taki mały opis gry to: TAm jak chcesz być SOLO (grać SOLO) to raczej nie dla ciebie... tam sie gra w 80% w teamie !!! (można grać w solo ale to nietaka zabawa jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra koniec opisu misji ![]() ![]() ![]() ![]() Uwaga moje oceny o WoW są tylko wzięte z ponad 100 innych wypowiedzi... Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 22-11-2004 o 13:50. |
![]() |