|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Remar'ek
Profesja: Knight
Świat: Antica
|
![]() Mam pytanie otóż mam 2 chary Knighta 23lvl skille 65/65, 4mlvl, eq : Knight Set, Knight Axe, Medusa shield i trochę kasy i palka 40lvl skille 68 dist, eq blue legs, golden armor, crus helmet, vamp shield, boh i jakieś 50k oba chary są na różnych światach Knight na świecie pvp a Pall na świecie no-pvp i tu moje pytanie kim mi sie bardziej opłaca grać nie chodzi mi tyle na charach a na światach długi czas grałem na no-pvp, ale jakoś mnie kusi spróbować sił na pvp aha pacc będzie za parę dni.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uran of Aurea
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 50
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Zależy co wolisz.
non-pvp: -brak wojen, huntów, stresu że ktoś cię zabije -przepełnione expowiska -tanie addon itemy -hamstwo i dużo noobów którzy ci loota kradną za każdym razem jak nadaży się okazja. -trudniej skillować pvp: -Wojny (dobra rozrywka po expieniu), zabijasz kogoś jak cie wkurzy ale ciebie też zabijają -w porównaniu do non-pvp wolne expowiska -droższe addon itemki i rary -na pacc możesz spokojnie loota do najbliższego mailboxa dotargać. -łatwiej skillować