|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() no wlasnie... sam kupuje sobie pacca w tym tygodniu ale nie wiem co dalej (oczywiscie oprucz promocji ![]() czy ktos moglby opisac jakies miejsca, zamiescic mapki lub podac opisy bo naprawde jest z tym problem. duzo ludzi mowi cyclopolis, darama a nikt nie daje opisu lub mapki tamtych miejsc. plz jak ktos cos wie to niech napisze napewno pomoze to nietylko mi... z gory dzieki See you in Tibia... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() hm na edron sie statkiem plynie wiec chyba niema problemu z dotarciem na edron , na darashie tez chyba no problem , wiem ze mozna poleciec dywanem ktory sie znajduje na gorze ktora jest pod ab (tam gdzie sa 2 cycki , hunter i ds w podziemiach)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Zapewne masz kolegow w tibi ktorzy maja pacc'a ... wiec popros jednego z nich zeby cie oprowadzil moze sie zgodzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() chodzi mi raczej o to co jest na edron i daramie a nie jak sie na nie dostac bo kumpel ostatnio byl i wrocil prosto do swiatynki :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
![]() |
![]() jak jest juz mowa to czy skille dzięki paccowie szybciej lecą?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2003
|
![]() nie dzieki paccowi skille szybciej nie leco
pacc daje tylko: -szybciej rosnie mana i zycie -jak sie zginie traci sie tylko 7%(a nie 10%)expa i sa mniejsze szanse ze wyleci ci cos z eq -mozna miec dodatkowe czary to cheba wszystko pozatym to na edron sa: demony, behemoty, hero (gleboko w podziemiach), miejscowka z cycami (cycloplis)-kilka poziomow na ostatnim behemoty i tak jak wszedzie inne stworzenia na darshi : na powieszchni ds, ghule, stalkery, pod powieszchnia ,mass vampy (jest tez miejsce z 1) oraz nekromanci jest tez gorka z GS z polnocnej strony darashi znajduja sie minotaury (pelno tego tam ) iroty |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Te bonusy daje promocja a nie PACC. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Te bonusy daje promocja a nie PACC. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() hmm co do pacc:
- najwiecej daje ci ( pomijajac logowanie sie na serwek i ( przy promocji ) szybsze odzyskiwanie zycia dla low lvli: dzue expowiska z rotami ( przy darshi ( jesli dobrze pamietam no i przy high lvl demonki, behemotki vamirki i nekro ![]() przy srednich lvlach i tak pewnie bedziesz chodzil na soldierki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() PACCe daje
Możliwość kupna domku Możliwość bycia Liderem/VCLiderem Gildi Możliwość zwiedzenia każdego miejsca w Tibi Możliwość kupna promocji Promocja daje Rozwinięcie nazwy profesji Szybciej rosnie mana i życie Mniejsza szansa na stracenie przedmiotu w chwili śmierci Coś, oczym wiele ludzi nie wie, bo to jest dosyć mało ważne, ale ja o tym zapomniałem, a była to ciekawa opcja Więcej grzechów nie pamiętam, ale było tego więcej
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Podsumówując:
Wszytko co daje PACC: - logowanie się na dowolny serwer zawsze (bez względu na ilość ludu) - możliwość zakupinienia domku - 50 mosób na liście VIP - możliwość zwiedzania wszytciuteńskich miejsc w TIBII - możliwość bycia Liderem/VCLiderem Gildi - możliwość zakupienia wszytkich czarów i przedmiotów (trap) - możliwość zakupienia promocji (Royal, Elite, Master...): - Rozwinięcie nazwy profesji - W nowym update nowy wygląd dla swojej postaci - Mniejsza strata ekwipunku i punktów doświadczenia |
![]() |