|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
to ze zwidek ma duza mase to wiemy, ale on chcial ich tam staranowac czy jak??
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Lomza
Stan: Aktywny Gracz
|
Tak zwidek to czolg.
22:03 Szychus [11]: ja nie szycha 22:03 Szychus [11]: ravin 22:03 Szychus [11]: dalem passy bo lagi w chuj 22:05 Szychus [11]: ciekawe jakie uczucie jak ravin mi zniknie z vipa ;s |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: z nikond
Imię: nie pamientam
Gildia: durza była
Świat: chyba tak
|
ta czepiajcie się zwidka wyzywajcie go od pączków, a potem odejdźcie od komputera i popatrzcie w lustro i zastanówcie się czy wy wad nie macie, jedni chuderlaki, drudzy szkielety ale ch*j z tym... siebie nie widzicie, a cudzych oceniacie...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
@Do tych co jadą po zwidku
Jak dla mnie, to słabi z was napinacze ![]() Co do furory : Nie wierze, żeby Inshon powtórzyło kolejną taką udaną akcje, dzisiaj wybitnie mieli "dzień konia". Draco aka. Pasterz the Axemaster też zjebał sprawe przy swoim deadzie Jak dla mnie znowu po pierwszym openie na którego być może wyjdzie Inshon wszystko się spowrotem wyjaśni i będzie kolejny miesiąc Saphira PG :s |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Daleko.
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
Tam trochę chujowo było bo w chuj mało miejsca ^^', Katrilla, Imargam etc nie popisali się tym, że wbili tak na chama do wroga i padli ;]
Pees. A co się dzieje z Taifunem ? o0
FAIL ! Ostatnio edytowany przez SzMyToN - 05-06-2008 o 00:12. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
A mi się w sumie jakoś bardziej podobają takie małe, ciasne miejsca (bez skojażeń, chodź w sumie ;p). Open Battle to tylko popis umiejętności ucieczki i umiejętności żucania MWally, bo teraz np. F12 i F11 każy umie nacisnąć
. A takie akcje jak ta, tam wychodzi taktyka i zgranie (nie mówię że w OB nie).Ta akcja zasługuje na porównanie jej do tej z wojny Vision vs. Aberattio na Orc Forcie, albo do tej na goblinach na Edron z wojny pomiędzy Vision a Duskiness, lub do tej akcji koło Thais jak Vision się chowało na cyklopach, albo na Port Hope.... jestem w stanie wymieniać do 2005 roku (weed forever vs.... ale oszczędze). No ale tam były UHy i po 1. Taką ekipą Imargama by nie złożyli itd. ale mamy potiony i to jest w sumie w takich miejscach fajne, 200+ EK już nie wejdzie na Tanka na 5 sorców 100+ bo będzie łapał glebe. W Hyde Parku jest film .rec i .cam (hyde park <wydarzenia ze światów, Furora ofc.) |
|