|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam mam pytanie odnośnie leczenia się podczas ataku PK. Ostatnio zostałem właśnie zaatakowany przez dwóch takich delikwentów ale udało mi sie uciec jednak zrobiłem to przy dość sporym waście run i potionów i wydaje mi się że mógłbym leczyć się efektywniej i taniej bez ryzyka zejścia na combo. Dlatego pytam się Was która metoda leczenia będzie dla mnie najlepsza.
(26 druid 25 mlvl) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() manas - exura gran zalezy za ile dostaniesz comba. jesli maly hit - exura, jesli duzo ich jest to granka i run run
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Exura Vita teraz jest całkowicie nie opłacalna bo gran leczy prawie całe HP zaopatrz też się w life potiony.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli się ciepnie na Ciebie ok. 3 gości z pacc i każdy o 20-30 lv wyższy to ani potki ani exurka nie pomogą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
|
![]() Cytuj:
Przykład? 200lvl leczy się około 300 z granki a ma 1100~ hp, z vity natomiast około 750. @temat Lepiej zwaścić niż paść ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() utani hur-(jeśli masz paca)manas i exura gran jak życie spadnie do połowy jak bedziesz miał3/4 hp exura i dotego ih sie przydadzą tanie lecznie i dobre ale ważne jest mieć duży mlv.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Ja mam różne techniki, zależy jakie mają lvle pk i ilu ich jest, ale często korzystam z utamki, a jak mana spada to się potionuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Hej Mezive masz swietny podpis ja zorientowalem sie dopiero pozniej ze jest cos nie tak [w polowie tekstu bo przeczytalem a nie zauwazylem] tylko pierwsze 3 wyrazy jakos tak inaczej czytalem ale pozniej moj mozg sie chyba dostosowal i nie widzialem roznicy.
cos nisemaowtigeo x] |
![]() |