|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Nie wiem czemu albo jakiś los albo pech albo poprostu taki serwer , ale normalnie na Fibuli jest masa botterów ! Już dzisiaj przyłąpałem na botowaniu 3 osoby. Poprostu mówiłem "hi" z kilka razy potem "you are bot" albo "please answer me" a później pisałem raporta , na game-chacie nawet na helpie ale nic. Gram na Morganie(PvP) 11lvl. Sorcerer 4 mlvl. I powiedzcie mi co mam z nimi zrobić bo to już jest okropne ! Boję sie trochę pokonać bota bo wiem żen iektóre boty mają opcje auto atakowania innych playerów...... P.S. Nie chce uciekać z fibuli z powodu boterów ! Pzdr. Myst~ ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Lokacja: Harmonia
|
![]() o kurwa ale mash zajebisty level
dash mi troszku itemkuw? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Biskupice
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 25+
Skille: 70+/55+
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() up. chciałeś być fajny, ale ci nie wyszło...
spróbuj go zabić, jeżeli zaatakuj to uciekaj, jeżeli nie to good ;] weź pare mfow wrazie jakby zaatakował, no i nie próbuj bic 40+lvl
www.zanimnapiszesz.prv.pl 02:11 MxXxe [66]: Sell Crown Helmet | | Buy Crown helmet |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Terius
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 120
Skille: 85/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
@topic Poproś jakiegoś hlvl'a to zrobi z nimi pożądek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Lokacja: Harmonia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Honestus, jesteś żałosny, wiesz?
@Topic Nie widzę innej rady, jak lać w tubę. Problem w tym, że po paru dniach takiej działalności wbijesz RSa :<
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2008
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: XxXxXxXxXxXxXxX
Gildia: XxXxXxXxXxXxXxX
|
![]() yyy a ty moim ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 70+
|
![]() Cytuj:
@Topic: Ja niemam tego problemu bo sam tępie boterów zabijając ich ![]() też gram na Morganie!, także podaj mi Twój nick i tych boterów, jakie lvle mają (ew. wezme kolegów) i się z Nimi rozprawie bo nienawidze boterów.
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: W cieniu Czarnobyla
Wpisy bloga: 7
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Skille: 8x/8x
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Up
Nie z czasownikami osobno ^.- @Topic Strapuj tak jak to się robi na No-PVP. A jak się nie da to zawołaj większych kolegów. CTRL + R @Down Może zrobić na osobnym koncie. Przecież jest opcja ukrywania postaci : ]
Ostatnio edytowany przez Nunnezz - 28-05-2008 o 20:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Zamość
Imię: Capral Speirs
Gildia: kliknij stronę pod podpisem
Świat: Trimera
Poziom: 12
Skille: 52/38
![]() |
![]() Strzelaj firefieldem. Potem czekaj tak z 10-15 sekund po czym kolesia wpychaj w ogień. Nie rób tego wcześniej bo pojaiwi ci się czacha.To sposób na zabicie bez czachy.
Drugi: Zrób sobie szybko druta czy sorka i idź na fibule tak żeby był pod ręką. Kiedy znajdziesz bottera po prostu się zaloguj noob charem i zabij dziada. Tylko stwórz go na oddzielnym koncie. Nikt nie będzie wiedział że to ty... ![]() NIE JESTEM DYSLEKTYKIEM!!! A WY NIE SPAMUJCIE KŁÓTNIĄ O JĘZYK POLSKI!! Ja rozumiem że był strajk no ale...
Teraz powraca gracz nie mały, Co expić chce i walczyć z PK-erami, Będzie skilował na rotach oraz Expił botach(Hmm...) Będzie chwałą dla gildii Lecz rooka znowu zaliczy Bo życie tibijskiego gracza to nie zabawa LECZ PRACA. Niestety takie życie... Ostatnio edytowany przez kutaplex - 28-05-2008 o 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Stan: Niegrający
Imię: Retired
Profesja: Rookstayer
Świat: RL
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: _/
|
![]() 1.Sam zacznij botowac (byle nie tam)
2.Zreportuj ich,wzniesc tibijska modlitwe i miej nadzieje ze gm raczy poswiecic swoj cenny czas na takie zero <lol joke> 3.Kup na allegro jakiegos 100+ zeby ci ubijal botterow,bedziesz mial roty tylko dla siebie 4.Znajdz inne expowisko 5.Zakoncz swoja przygode w niezwyklym swiecie tibii. @down Oczywiscie,jestem smiertelnie powazny,nie widac???? Ostatnio edytowany przez $orcerer - 28-05-2008 o 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dinebel
Bardzo dziękuje Ci za pomoc niestety nie będzie mnie teraz przy Tibi bo bede zajęty(ćwiczenia ofc.) ![]() Jakby co to <<<< tutaj masz wszystkie info @topic Pomyslalem jeszcze żeby zamknąć drzwi i pod drzwi rzucić firefield-a ale ofc. teraz runy od levela -.- i muszę do 15 czekać..... Ale i tak juz dziękuje za porady @up Ty na serio to piszesz czy tylko udajesz ???? Ostatnio edytowany przez Mystlich - 28-05-2008 o 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Mozesz tez sprobowac napisac na forum.tibia.com
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Z twojego profilu widze ze jedziesz na 34 lvlku, to teze nie masz sie czym chwalic.
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Nie podskakujcie mu, bo wejdzie na swojego pr0 rodem ze świata Allegro i zrobi z wami porządek.
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() ja mam sposob zeby zabijac botterow na npvp (ale to zupelnie afk)
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() @up
takim sposobem z kolega rozwalilismy 71 paladin (afkowal nie botowal pod dp) ![]() Loot - blue legs, p-ammy, 30k gp, kilka bp hmm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Świebodzin
Imię: Lord-Saimon
Gildia: Convicted for Glory
Świat: Iridia
Poziom: 63
Skille: 79/43
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() black proxy nie jest złe ;] Ja tam nic do boterow nie mam kto ma siano ten botuje i ma wiecej ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: wołomin
Imię: Wietek pala
Gildia: Theos Academy
Świat: Samera
Poziom: 37
Skille: 78/61
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() skoro nie masz 15 lvl'a to wez pare parceli i jak go znajdziesz to uloz w okol niego i go zablokujesz i sie nie ruszy dopuki nie przyjdzie real gostek
Albo napisz na helpie ja wczoraj napisalem na help i po 1 min odpisal mi gm
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Na rooku radzimy sobie z boterami w prosty sposob , trap i niema mocnego , a jezeli to jest mozliwe rulujemy jak najwiecej monster's
![]() |
![]() |