|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Postanowiłem założyć temat, w którym SS'y będą dawać ludzie, którzy grali bądź jeszcze grają na Calmerze w latach początkowych, czyli 2004/2006 rok
![]() ZASADY TEGO TEMATU! 1. Nie wolno przeklinać. 2. Nie wolno obrażać innych graczy. 3. W TYM TEMACIE MAJĄ BYĆ TYLKO ZDJĘCIA 4. Jeśli już chcesz skomentować, to dodaj zdjęcie 5. Jakiekolwiek kłótnie w tym temacie będą reportowane Więc ja zacznę, mam nadzieję, że inni będą dawać tutaj zdjęcia. To takie baaaaardzo stare ![]() ![]() A tu już Calmera ![]() ![]() ![]() Z biegiem czasu będzie więcej SS. Oczywiście Ci, którzy nadal grają mogą dawać swoje najnowsze zdjęcia.' Pozdrawiam BAX! Czekam na zdjątka.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 6x
Skille: 80/65
|
![]() Fajowe! <znaki>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() co to na tym 1 ss jest to takie zielone taka kupka tam chyba jest tego 5 ale co to jest? wie ktoś moze ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Te zielone, to są emeraldy xD
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |