|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 90+
Poziom mag.: 63
![]() |
![]() Witam.Dzis chcialbym poruszyc nurtujacy mnie temat.Build dla sorca od 60 lvlu.Interesuja mnie wasze spostrzezenia,uwagi,pomysly na exp oraz sposoby zarbiania...Oraz rzeczy ktore wraz z lvlem warto miec.Np od ktorego zaczac kupywac blessy.
Name: Sorcerer Druid Knight Sex: male Profession: Paladin Level: 25 World: Secura Residence: Venore Last login: Jun 12 2008, 23:47:47 CEST Comment: Swedish, Swedish, Swedish.... Cya Account Status: Premium Account |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Da** Fir**
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 18
Skille: 78/63
Poziom mag.: 14
|
![]() Jak masz już z 50 mlvto lepiej kup blessy bo potem strasznie długo się odrabia co do lv to od 50 w górę, ale jak dla sorka to blessy żeby mlv nie trcić. Blessy na 75 konieczne.
Dobre lootbagi robi się na dragach pod thais z frigo, albo deep z bkokerem. NA 51 mlv best hits w Dl z Sd 484 więc ;o już pocisk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Polska
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 90+
Poziom mag.: 63
![]() |
![]() Blessy na 50 lvl?Porazka...za 50k kupie tyle mf ze bez problemu odrobie mlvl na expie.Szybciej niz z tymi dragonami poszloby mi z frostami lub csami.
Name: Sorcerer Druid Knight Sex: male Profession: Paladin Level: 25 World: Secura Residence: Venore Last login: Jun 12 2008, 23:47:47 CEST Comment: Swedish, Swedish, Swedish.... Cya Account Status: Premium Account |
![]() |
![]() |