|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Czy warto expic knightem na Ancient scarabach? oczywiscie chodzi o solowanie
Nie chodzi o zarobek tylko o jak najlepszy exp Knight lvl 64 skille 80/80 sprzet niezly Na Giant spidera solo schodzi mi okolo 4-6 strong health potionow (bijac jednoreczna bronia + tarcza) wiec mysle ze na ancienta bedzie schodzic mniej co wy na to? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ancienty bija o wiele mniej niz gsy dostalem hit 150 maksymalnie.
Waste raczej nie wyjdzie a potow bedzie schodzilo mniej niz na gsy. Moze loot nie jest zadawalający ale kasy niezle idzie,a gdy spadnie scarab shield to raczej nie ma waste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Imię: Fiskusso
Profesja: Elder Druid
Gildia: Pride and Dignity
Świat: Isara
Poziom: 64
Poziom mag.: 51
|
![]() Knightem nigdy w zyciu. Nawet pall ma ciezko. Najlepiej sorem/drutem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zgodze sie ze druid/sorc ma najlepiej bo nie dostajesz przewaznie nic hitow a mi wchodzi 70~z rod + 130-155 z exori flam.Wiec interes oplacalny.
Ale najlepiej przekonac sie samemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorc/ Ed rox z małymi mf, palek jak umie expić ma na 0, raczej profit,
knightem only 130+ z 90/90 i full setem , niestety:X - tak żeby waste nie było : P Pozdro 600.
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; |
![]() |
![]() |