|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Marcin of Valoria
Profesja: Elite Knight
Gildia: Troyanic Warriors
Świat: Valoria
Poziom: 45
![]() |
![]() Witam wszytskich.
Mam mało czasu dlatego będę przechodził do rzeczy, otóż nie wiem kogo wybrać ponieważ kolega zaoferwał mi 26sorcerer bez rec keya, a ja mam 27lvl pall +25lvl knight. (nie chodzi tu o wymiane tylko że on mi da tego sorca) i tutaj pojawia się problem bo nie wiem już w sumie kim grać, i myślę forumowiczę że wym mi pomożecie i proszę nie pisać odpowiedzi graj kim chcesz bo to mi nie pomoże. Z góry dzięki.
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Marcin of Valoria
Gildia: Troyanic Warriors
Świat: Valoria
Poziom: 45
![]() |
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() no ja jakoś nigdy nie gralem sorcem(chociarz właśnie teraz gram) ale widze strasznie dużo tematów na tym forum (szczególnie w zdjęciach) że granie sorcem to fajna zabawa... a 25 czy 27 lvl to tylko westia czasu więc zawsze Sobie możesz zrobić knighta/palla na acc z sorcem :S
edit: gra sorcem bez paka może się wdywawać nudna =/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2008
Imię: Thorim Doong
Profesja: Sorcerer
Świat: Selena
|
![]() W tym temacie odpowiedziałbym żebyś wybrał według swojego gustu, ale skoro prosiłeś żebym tak nie odpowiadał to uszanuje twoją prośbę.
Na twoim miejscu wziąłbym sorca, ale do wakacji grał palkiem, bądź knightem. Zależy, którym szybciej zdobywasz kase. A potem na wakacje jak dostaniesz pacca przełożył wszystkie żeczy z palka i knighta na sorcka i nim się delektował ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Oława
Imię: Rookstayer Maciex
Świat: Elysia
Poziom: 13
Skille: 17/18
|
![]() (''Tibia jest jak życie. Kolorowa, ciekawa, pełna zwrotów akcji''. Knight Rox)
Gówno prawda. Knight sux -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podaj skille i eq.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Eq sie nie liczy, ważne są skille i m lvl, jeżeli ty możesz wyrobić r keya na sorcu to możesz wziąć, btw... zawsze możesz przesłać itemki jeśli jest to ten sam świat. Podaj m lvl i skille
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Imię: Romano The Knight
Gildia: Mysterious Heroes
Świat: Harmonia
Poziom: 72
Skille: loading
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ja gralem knightem i sorcem no i drutem..
jesli chcesz skilowac i masz na to cierpliwosc to wybierz knighta.. grajac nim(kiedy masz dobre skile) mozesz isc blokowac dobre potwory, co da Ci duzo kasy. Grajac drutem musisz wydawac kasa na mf, a knightem na lf.. mysle, ze przy dobrych skilach dobrze jest pograc knightem, bo mocniej wali, wiecej kasy i lepsze potwory.. pewnie wiele osob sie ze mna nie zgodzi, ale to jest moje zdanie.