|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Server - Silvera
Wymagany level -8 Przyjmowane profesje - rookstayerzy Rodzaj - gra na rooku ;x Wymagane skille/mlvl - -- Koszt wstepu - 0 Krótki opis - Więc jest to rodzinka rookstayerów na świecie Silvera. Nie wystarczy tam tylko powiedzieć: "chce do gildii" i jesteś. Trzeba złożyć ślubowanie przed wszystkimi z rodzinki i wykonać jedno zadanie wyznaczone przez Najstarszego. Rodzinka ma charakter rpg. Gdy przejdziesz okres próbny (5dni) dostajesz specjalizację, którą sam sobie wybierzesz: -zwiadowca - planuje wypady na exp, trapy i inne zabawy ![]() -handlarz - tą specjalizację dostaniesz tylko po zatwierdzeniu tego przeze mnie. Handlarz ma na celu sprzedaż itemów zdobytych przez rodzinkę, -goniec-Szybkie załatwianie kupna np. life fluidów lub przesłanie wiadomości do gracza od gracza =], -myśliwy-Zdobywanie jedzenia dla całej rodzinki. strona www(najlpiej blog,forum) - Rookstayers guild-Silvera. Wszystkie prawa zastrzezone! liczba osob - inne- UWAGA 'Rodzinka jest w charakterze RPG dlatego też musisz być konsekwentny i spełniać takie warunki jak: -Brak wiadomości na priv - przesyłanie wiadomości przez gońca, -rozmowa o charakterze rpg, np. "Ten Orc jest potężnym wojownikiem-ledwo trzymam się na nogach", a nie "Kur*a mam red hp", -spotkania rodzinki w określonych miejscach, -spełnianie rozkazów od przełożonego nie myśląc o konsekwencjach (np. dead). Na czas rekrutacji można pisać priv msg w grze. Status rekrutacji poniżej: On Mój nick: Gern the rookstayer |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Antica
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Pomysł z gońcami genialny
![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]() RODZINKA WPROST GIENIALNA!!!!
jednym slowem zaje***sta!!! ![]() no normalnie nie mam slów!!! dodam-ze dla kazdego jest inne zadanie ![]() ![]() polecam gorąco! ![]() nie znajdziecie lepszej rodziny niz tu!
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jasne, po prostu to jest EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko dlaczego na Rookuuuuuu?????
Dlaczego!!!!!!!!!!!!!????? Zmieńcie to i bedzie 110% normy !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]() ludzie! dlaczego nikt sie nie zglasza?
przeciez napisanie podania nie jest wcale takie trudne..! pozatym, mozecie miec nawet 1 lvl pod warunkiem ze wbijecie szybko 8 lvl(max 2 dni) próba nie jest wcale taka trudna, a warto byc w tej gildi!
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok ja bym się zgłosił tylko, że ja mam 1 lvl i wbijam ok 5-14 dni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |