|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 70+
|
![]() Witam. Mam pewien problem, otóż jakieś dwa miesiące temu trafiłem przypadkowo na wyspe goroma, wiedziałem że mam uziberać tylko 30 desek żęby wrócić do Thais. Zbierając te deski wziąłem spellbook z deadhumana ale ją wyrzuciłem bo nie wiedziałem że to jest quest
![]() Czy jeśli jeszcze raz popłynę na wyspę goroma to w deadhumanie będzie znów spellbook? Jak ponownie zdobyć spellbook'a? Bardzo prosze o jakiekolwiek info ponieważ chciałem pójść expić na Bonebeast Island. Pozdrawiam.
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Richard the Lion-Heart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Czarne Kruki