|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2003
|
![]() na pustyni, kolo ankrahmun jest takie miejsce ze smolol (tar). jezeli znajdziesz dobre miejsce (ja wiem gdzie) i zaczniesz kopac dokopiesz sie do piramidy w ktorej sa skiele, ghule, i resp BH, troche ds'ow, mumie, scaraby, larvy i w jednym pokoju jeden vampir. wiem bo kiedys tam expilem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() Tak naprawde to sa tam jeszcze ghousty i stalkery o czym warto pamietac
![]() Napewno sa jeszcze jedna katakumby bo w nich bylem. Ponadto w obu katakumbach jest widok na inne czesci katakumb z portalami. Jednakze jak sie tam dostac to jeszcze zagadka. Jest kosz z wygaslym weglem i kamien , moze cos trza tam polozyc albo co... ktorz to wie. Tak czy siak zapewne jest jeszcz kilka takich katakumb rozciagajacych siepod cala pustynia, w koncu bes nich bylo by to marnotractwo miejsca.
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() jest duze prawdopodobienstwo, ze po grudniowym updacie, katakumby owe beda czescia questu
wiec nie podawac tutaj lokalizacji wejsc do nich bo zbanuje
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() MayGyver sam bede scigal taka wiare co rozglasza ten sekret lepeij ponecic ich ze jest a niech szukaja sami
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jest ich siedem, zwiedzilem wszystkie, ale po @up up nie powiem jak wejsc
![]() Znajdują się tam: DS'y, Ghule, Szkielety, Beholdery, Mumie, Ghosty, Stalkery, Scorpiony, Larvy, Scaraby, Fire Elementale, Fire Debile, Vampiry i uwaga uwaga resp dwarfa i amazonki ![]() [edit] no i stone golemy ![]() Ostatnio edytowany przez Sozemego - 22-11-2004 o 14:26. Powód: Poprawki |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Okurcze az 7 ale jajca to widac trza urzadzic tam prace wykopaliskowe jak nic
![]() Kopcie a zostaniecie nagrodzeni ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() Byłem we wszyskich 7, bodajże w 1 nie bylo coat basina :>
maybe update give teleport :>
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum