|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Imię: Krrystek
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
|
![]() Witam otóż mam ostatnio taki problem. Ściągnąłem nowego klienta do tibi , bo stary mi sie gdzieś podział ;p i podczas gry co jakiś czas, nie koniecznie określony ( raz po 3h raz po 10 min ) wyskakuje mi błąd. Wszystko sie zacina, następnie robi sie czarny ekran , i bah pada grafika, rozdzielczość, tibia sie off wyskakuje błąd, i nie pozostaje nic innego jak zresetować kompa....
wczoraj przez takie cos padłem ;/ NIe wiecie możę czym to może byc spowodowane i jak to zmienić ? Kiedyś nie miałem takich problemów, dopiero teraz od tej tibi 8.11 o ile dobrze pamietam numerek ;p Dziękuje za pomoc Krystek
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Refugia
|
![]() Witam ;p
Podejrzewam, że to nie wina gry ale sterowników karty graficznej, bądź usterka directa... ;] Bo jak napisałes dzieje się coś z ekranem... Teraz pytanie czy dotyczy to ekranu tylko w oknie gry czy na całym pulpicie coś się dzieje ;];] Pozdrawiam ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Najprawdopodobniej nie jest to wina client'a lecz sterów karty graficznej. Pobierz najnowsze i zainstaluj jak nie pomoże to pisz.
A tak na koniec chciałbym pozdrowić mamę, tatę, siostrę, brata, babcię, dziadka, a także wszystkie ciocie i wujków. Trzymaj się!
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Imię: Krrystek
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
|
![]() Podczas tego błędu psuje sie cały monitor, tzn gra wyłącza sie automatycznie , a rozdzielczość ekranu spada drastycznie , nie ma kolorów i w ogole wygląda praktycznie jak "tryb awaryjny". Praktycznie nic wtedy nie działa i nie pozostaje nic innego jak reset.
P.S dodam mam radeona 9200
![]() |
#5 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() kart graf 100%
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: wołomin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wietek pala
Profesja: Paladin
Gildia: Theos Academy
Świat: Samera
Poziom: 37
Skille: 78/61
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() @topic
to ty nie masz az tak zle.... to aj sobie gram gram zminimalizuj tibie do gg i bum czarny ekran hym? najgorzej to w cs'ie... sciagalem rozne stery i nic... tylko praktycznie 1 mi poprawnie dzialaja.... co do ciebie jaki windows? i czy nie masz sterow orginalnych do karty?