![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Bogatynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thomas Kelati
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() WItam wystawiam na aukcje za k w tibi na serwerze morgana jedyna pamiątke po legendarnym Garaxie Malonie aka Zborek puchar z 3 poziomu areny
You see a golden goblet. It weighs 15.00 oz. It is given to the courageous victor of the barbarian arena in warlord difficulty. Awarded to Garax Malon. Dla osub ktore nie wiedza kim jess/był Garax Malon napisze wiec 120 + elite knight przyjaciel wielu graczy z morgany pomagal nam guildi Rise w war ale jednak byl szpiegiem za co zaplacil najwieksza tibijska kare czyt. rookowanie hara.Aukcja zostanei zakonczona za tydzien 14 czerwca 2008 godzina 20:30. Zainteresowanych prosze o pisanie swoich offerte w miare wolnego czasu bede wypełnial aktualna cenne. Powodzenia w aukcji! Aukcja wystawiona jest równocześnie na forum trade w tibia.com http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2165555 Aktualna cena -15k Malutki Drut Ostatnio edytowany przez Nirek-Devilek - 07-06-2008 o 22:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Whisperwind Shadowwalker
|
![]() Dam 10k
![]()
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() puchar który ja wziąłem garaxowi zaraz po tym jak wykonałem jego charem ten przerażająco trudny quest
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
|
![]() dam 15 k
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @bardol puchar ktory zapomniales wziasc po qescie poniewaz zapomniels ze garax ma domek
![]() @malutki offertu anonimowych ludzi nieuwzgledniam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Wtf! Nirek Bylo Mowione Ze Jak Wygramy War Kupuje Go Za 200k!!!!!
Pffffffff <foch>!!! |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
|
![]() Nirek nie jestem anomiowy
Malutki Drut- potezny 31 elder druid |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() niruś ja robiłem garaxem warlord arene i to ja mam prawo do tego pucharu
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Malutki Drut okej
@ maciej ja i ty wiemy ze ta wojna jest przegrana @ bardol kto by tego nie robil puchar jest moich rekach ![]() Ostatnio edytowany przez Nirek-Devilek - 07-06-2008 o 22:50. |
![]() |
![]() |