|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam.
Tibia-Infobot to bot który udziela informacji na temat Tibii (taka wikipedia tylko wygodniejsza) Można z niego korzystać za pomocą gg jest on dostępny pod numerem 616928 Na razie informuje tylko o: Hełmach Nogawicach Butach Różdżkach Broni dystansowej Amunicji Materiałach (piece of cloth) Metalach Lalkach/misiach Tarczach oczywiście piszemy do bota np demon helmet lub inny item a nie hełmy. (sprostowanie dla tych mniej kumatych ) Ale z dnia na dzień lista ta się powiększa, w przyszłości pojawią się potwory i opisy questów ![]() O nowościach i Update'ach czytać można w dziale Newsy na stronie bota, lista dostępnych kategorii o jakich informuje bot wyświetla się po napisaniu do niego funkcje lub na stronie bota. Życzę miłego użytkowania i mam nadzieję że się przyda ![]() Pozdro. Ostatnio edytowany przez Patol89 - 10-07-2008 o 21:05. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2008
|
![]() Fajnie się spammi
![]() Ostatnio edytowany przez OtakuGuy - 10-07-2008 o 21:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Nie wchodzę w to, bo nie ma o jedzeniu i o pierścieniach ;/
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Stan: Niegrający
![]() |
![]() jak ty chcesz mieć geja przez pisanie na numer gg?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie, nie masturbejszyn tylko jem loda ;p.
Ostatnio edytowany przez OtakuGuy - 10-07-2008 o 21:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co robisz z drugą? :O
Zaraz sprawdzę bota i skomentuję. ![]() Ładnie, ładnie... ale jeśli w funkcjach piszesz, np. tarcze to wypadałoby, by w momencie podania takiej komendy wyświetlało wszystkie znane mu tarcze. Ewentualnie coś co by sugerowało znane przedmioty zawierające podaną frazę, np. wpisanie crown wyświetla wszystkie znane przedmioty z tego zestawu i wszystkie hełmy-korony. Chociaż domyślam się, że to jest po prostu w trakcie tworzenia. Pracuj, pracuj, ale nie porównuj tego do Wikipedii, bo jak dla mnie to nie pasuje. ;p Wiele powiedzieć o nim nie można... w każdym razie działa, w przeciwieństwie do strony... "Serwer 10.12.131.187 zbyt długo nie odpowiada." To wygląda mi jak niepubliczny, wewnętrzny adres IP. ![]()
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 10-07-2008 o 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() nie lubie go bo on jak sie go spytam czy ma dziewczyne to on muwi rze mnie nie rozumie wjenc go nie lubie kurde mol
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Prawie jak komputer z którym można gadać
![]() Pytam sie czy jest prawiczkiem to mówi ze nie wie ocb ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ROTFL!
Baku 21:50:27 masz dziewczyne? Tibia infoboot 21:50:29 Nie wiem o co Ci chodzi ![]() Bot jeszcze nie obsługuje potworów Napisz pomoc by uzyskac listę dostępnych funkcji lub wejdź na stronę www.Tibia-Infobot.ocom.pl AHAHAHAHA |
![]() |
![]() |