|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2008
Lokacja: Grajewo, województwo Podlaskie
Stan: Niegrający
Imię: Kazron
Profesja: Rookstayer
Świat: Inferna
![]() |
![]() Np. ja rano(ok. 11.00) weszłem na Tibie i co zobaczyłem?.. NIC. Żadnego gracza. Poszłem więc na chain questa(dla exp) i po drodze spotkałem mace,plate shield
![]() ![]() ![]() było aż tak prawdziwe? I jeszcze na minohellu z 5 minosa przezylem( wiem ze tam mozna blokowac po 1 ale coż, nie mialem zarcia) Ostatnio edytowany przez Azestowy - 25-05-2008 o 18:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chaos
Świat: OTS :D:D
Poziom: 278
Skille: 135/129
Poziom mag.: 12
|
![]() kolejny bezsensowny temat...
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() buhahahaha ale tajemnica ze byles sam i zdobyles mace i plate shield...
a mojim szczensciem bylo zabicie ghula i wypadlo mi s niego scale armor a mino mage byl mojim summonem na 1 lefelu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() @Up
A ty akurat nic do nie go nie wnosisz i dajesz bezsensowne odpowiedzi... I ty siebie nazwasz ,,mONdrym Tibijczykiem"?!? @Azestowy HAHA Ktoś se robił item-arta, rano tak by nikogo nie było, a ty niesposziewanie mu to poprostu zawalileś i sie cieszysz, ale w sumie znalezione nie kradzione więc Ga Za! @Topic Hmm... Moje największe szczęście na rooku było w rooku 2004 gdy znalazłem Studed Armora na górze nad tomem (miałem wtedy 10 lat), bardzo się ucieszyłem, ponieważ to był mój pierwszy pożądny item.. Ahhhhh te czasy... Jakby nie można było się cofnąc do przeszłości... Chociaż gdybym się cofnął to bym się już tak nie ucieszył... ![]() @Down Edytuj posty! @Mapetek A to zwracam Honor!
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 26-05-2008 o 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2008
Lokacja: Grajewo, województwo Podlaskie
Imię: Kazron
Świat: Inferna
![]() |
![]() no dobra. Może nie sam ale bylo tylko ze 20 graczyna serwrze , ale tylko 2 widzialem u obiego
a mace i plate szhielda i reszte znalzlem na ziemi Ostatnio edytowany przez Azestowy - 25-05-2008 o 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: RŚ.
Imię: Palladynek From Astera
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Hm. Z dwa miesiące temu solo 2 mino moim 10lv'owym Rookslayerem. Wypadły dwa p shieldy, mace oraz skórka. x))
Radocha głównie z solo 2ch mino. Zjechały mnie do 30 hp.. później problem z powrotem był. o_O MinoHell to był. xPP
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() @up ale szczęście, ja na 5lvlu expie na spearmanach -,-
@topic Pamiętam jak pewnemu tibijczykowi sprzedałem Studded Arma. Tak to wyglądało: ja on -sell studded armor 30gp! (coś koło tego) -buy. pl? -tak. 30gp -szkoda, nioe chcesz za tego arma 78gp... -a dasz tyle? -niom -to trade -ok I sprzedałem Studded Armor za 78gp. Cieszyłem się jak nie wiem.
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() bylem bardzo szczesliwy gdy znalazlem tunel z rooka do carlin, kupilem plate set serpent sword steel helmet dwarvenke. mam je na sell, wszystko za 50kk.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
|
![]() powiedz mi kolego, jaki masz w tym interes, ze piszesz ciagle takie bezsensowne odpowiedzi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() @Up
To samo chcialem napisac.. ![]() @Topic A ja... Hmm... Jeszcze za czasow swietnosci Tibii (7.6), chodzilem sobie po Rookgaardzie. Zauwazylem ze gosciu uczy drugiego 'czarowac' (mostek na FACC-PACC). Pokazywal mu jak 'wyczarowac chain arma, katane, coppera itp., a wszystko za marne 50 gp! Nie wiem czy mial kicka, laga, albo odjebalo mu kompa, ale zniknal i pozostawil po sobie... Katane, Coppera, Chaina, Stud Legi i Legion Helmet. Od cholery zdziwilo mnie ze drugi gosciu (ten 'uczen') zamiast podniesc itemki, zostawil je. I tak na 1 lvl mialem najlepszy set. ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Imię: Master Mapet
Świat: Eternia
Poziom: 50
Skille: 10+/10+
|
![]() @TaTaskers
Z czego sie śmiejesz.To nie byl item-art.Te gp zawsze tam leży ![]() @Topic Kiedy byłem na rotach to w pierwszym dedzie zloociłem copper shielda ,a w następnym była katana ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rookero de'Master
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() Czasem, aż oczy bolą jak widze takie coś człowieku lepiej poucz sie troche a nie tylko napierdzielasz a tą Tibie...
@Topic Zalogowałeś sie po save. Pozdrawiam.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 69
|
![]() Zobaczyć SS, wiecie jak zdobyty ale jednak ;]
![]() Mój film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Warszawa takie thias Polski
Imię: Madasaki Zelazny-shinobi
Profesja: Druid
Gildia: BRAK
Świat: Jakis tam
Poziom: 18
Skille: 19/20
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Blondynka
|
![]() Milo mi ; ).
Poznanie paru wartosciowych osob...
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Największe szczęście na rooku ? Hmm... trudne pytanie... Jeżeli chodzi o szczęście materialne (gp, loot itp.) to expiąc na minosach wylociłem 2x Mino leather's ( w jednym respawnie )... Że nie wspomne o różnych znaleziskach takich jak dead (w środku 200 gp i 10 piórek) lub bag loot na szkieletach ( bag mace i bag viking helmetów).
A jeżeli chodzi o szczęście innego rodzaju to... Hmm poznałem kilka wartych poznania ludzi ( Candia się kłania, chlip )... Ps. Z tego mejsca chce pozdrowić wszystkich moich ziomów (ziomalki =]) z Candi ![]()
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Lokacja: <ukryte>
Imię: Serowe Pierogi
Świat: Arcania
Poziom: 25