|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2008
|
![]() Witam!
Jest to moje trzecie konto na tym forum. Dwa pozostałe zostały zbanowane; jedno zostało utworzone jeszcze w 2007 r., a drugie w końcu maja br. Wyjechałem na tydzień i po powrocie to drugie konto też mi zbanowali. Nie wiem zupełnie za co, kiedy próbuję się na nie zalogować forum ładuje mi się straaasznie długo i wyskakuje Database Error. Jako niezalogowany zobaczyłem, że byłem zbanowany. Poprzednie nicki to piternet i piternet01. Nie jestem pewny, co do tego czy dział jest dobry! Proszę modka o pomoc ![]() Pozdrawiam Piternet @down W jakimś sensie związek z Tibią to to ma :X A do tematu dt. forum nikt nie zaglądał od kilku miesięcy ![]() Ostatnio edytowany przez piternetcik - 07-06-2008 o 22:27. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Ten post wnosi coś do tematu? I tak ten dział to istna Sodoma i Gomora. Trafia tu cały syf więc i to strawimy. @topic Prawdopodobnie złamałeś, któryś punkt regulaminu. Nawet jeżeli było to mało poważne wykroczenie to jeśli Cię nie było i nie reagowałeś na upomnienia modka to uzbierały się punkty karne i zostałeś zbanowany. Przeczytaj regulamin. Miłej lektury... @down Może coś w twoim profilu było uznane przez modka za obraźliwe, złe, itp. zaś ty nie zauważyłeś w tym nic dziwnego. Zdarzają się takie sytuacje. @edit Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Aron Roar - 07-06-2008 o 22:37. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2008
|
![]() No tak, mogli mnie zbanować na pierwszej, ale na drugiej też? Po za tym chyba powinno mi się pokazywać na forum jak się loguję na zbanowane konto jakieś okionko z informacją, że zostałem zbanowany, a nie DataBase Error.
@edit Dziex za pomoc, ale tego bana do końca życia będę miał na moją osobę czy jak :X Plx help modek! Ostatnio edytowany przez piternetcik - 07-06-2008 o 22:47. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
|
![]() Kawałek regulaminu
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |