|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() witam.
zamierzam kupić pacca na mojego 80 knighta na 30 dni na początek. ale problem w tym że nie będę wiedzieć gdzie expić co i jak może coś polecicie moje skille to 88/85 proszę o napisanie także : czy będzie mi tam ciężko/ile expa na godzinę. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zależy, bo jeżeli chcesz zarabiać pieniądze i mieć przy okazji dobry Exp to Polecam Ci Barbarian Camp(duży), Małpy. Do Dobrego Expa to Darashia Dragi i Dl-e, Dl-e Fenrock, Hydry z Sio i Shooterem. Lub np... Wieża Alchemików w Yalahar.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() piraci w liberty bay - zrob killing in the name of.. quest (zabijasz 3000 piratów potem boss), tam wbijesz przez ten czas jakis wiekszy level i wtedy w zaleznosci od zajawki
dragi yalahar (blisko miasta wiec duzo ciot moze latac) Culty svargrond (musisz wykonac ice islands quest, jest to dosc daleko ale jak sie tam odnajdziesz to mozesz tam siedziec nawet do 200 lvla) ewentualnie w razie nudy lizardy, malpy, mutated humany do trzepania kasy
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2010
Stan: Aktywny Gracz
Imię: royal kefir
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 115
Skille: 96/69
Poziom mag.: 20
|
![]() Tu masz poradnik który napisałem, mam nadzieje że się przyda bo opisałem tam pare miejsc które możesz odwiedzić.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=230153 |
![]() |
![]() |