Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-11-2004, 18:01   #1
Stone Sword
Użytkownik forum

Stone Sword's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Susz

Strzałka Panphobia vs Sanctum war - spostrzezenia i opinie

Witam !!!

Chcialbym uslyszec jakie jest wasze zdanie lub wasza opinia na temat wojny pomiedzy gildiami Panphobia a Sanctum. Dokladniej mowiac to do wojny doszlo w sposob takie, ze Lord Pally Smurf poprostu wypowiedzial wojne Sanctum. Wiem, ze sporo z Was jest w temacie dlatego prosze o odpowiedzi i zdanie kazdego z Was. Ja osobiscie wcale nie boje sie napisac, ze trzymam za Sanctum. Dla mnie LPS (Lord Pally Smurf) jest taki twardzutki poniewaz ma wyrobiona opinie "takiego i takiego" gracza, w zwiazku z tym posiada spore plecy, bo to trzeba przyznac i czuje sie bezkarny...

Zawsze kiedy widze jakies zamieszanie, ktorego przyczyna lub przyczyny nie sa do konca znane, a zamieszanie te przybiera dosyc spora skale, to kto jest w centrum wydarzen ?? Prawie zawsze LPS. Koles dobrze wie, ze razem ze swoja gildia, i swoimi "wiernymi" przyjacielami moze stwaic czolo innym gildiom XXX ( w tym przy padku Sanctum) i wypowiada wojny, szczycac sie tym, ze wygrywa, ze zabija wielu ludzi z "wrogiej" gildi...

Osobiscie dla mnie to jest chore zachowanie... Marze o tym zeby LPS sie pozadnie raz kiedys przejechal i wreszcie zrozumial, ze w tej grze nie ma niezniszczalnych. Wiem, ze Sanctum sie broni, i bardzo mi sie to podoba, mimo to, ze po ich stronie jest wiecej "killed by..." tez pokazali, ze potrafia sie postawic !!! Jestem z Was dumny chlopaki !!! Hail Sanctum !!!

Prosze o wypowiedzi i opinie innych.
Acha... i jeszcze jedno mam nadzieje, ze znajda sie tu szczere wypowiedzi, a nie teksty uznania dla pana XX albo dla gildi XXX w celu zalapania u tego kogos "+".

Chcialbym nadpisac, ze wojna zmienila swoj przebieg, czyzby Panphobia nie docenila Sanctum ??? Chyba tak !!!
Sanctum rOx

Ostatnio edytowany przez Stone Sword - 25-11-2004 o 21:44.
Stone Sword jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-11-2004, 18:17   #2
Xoveti
Użytkownik forum

Xoveti's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Iława

Xoveti ma numer GG 2410842
Evul (:

eLLo,hmm w sumie to ja nie mam takiego sprecyzowanego zdania,ale LPS w moich oczach ma troche racji w koncu wojny w tibi były są i beda bo taka zabawa w wojne sprawia ludziom przyjemnosc od zawsze i fajnie jest wygrywac wojny,no ale ja osobiscie jestem za Sanctum bo znam stamtad wiecej ziomkow.peace
Xoveti jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-11-2004, 18:20   #3
Xetif
Użytkownik Forum

Xetif's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: pod kocim ogonem

Stan: Na emeryturze
Imię: Bartaz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nine Thou
Świat: Saphira
Domyślny (:

LPS zmiekl chyba :> 24.11.2004 18:07:10 CET Killed at Level 106 by Radosny Joe gratz sanctum ^^

Ostatnio edytowany przez Xetif - 24-11-2004 o 18:26.
Xetif jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-11-2004, 19:01   #4
elite
Użytkownik Forum

elite's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław

Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
Domyślny

24.11.2004 18:07:10 CET Killed at Level 106 by Radosny Joe, no i LPS sie powinęła noga ;p, z ostatniego filmu wynika ze mial red skulla a wiec strata jeszcze byla na tyle bolesna, iz stracil troche eq i runek (na filmie mial demon helmet), ciekawe czy mu wypadl ;>. Wojny są fajne. LPS moze chce byc 2 Del'Toro?

Ostatnio edytowany przez elite - 24-11-2004 o 19:02.
elite jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-11-2004, 19:03   #5
Stone Sword
Użytkownik forum

Stone Sword's Avatar

Dumny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez elite
24.11.2004 18:07:10 CET Killed at Level 106 by Radosny Joe, no i LPS sie powinęła noga ;p, z ostatniego filmu wynika ze mial red skulla a wiec strata jeszcze byla na tyle bolesna (na filmie mial demon helmet), ciekawe czy mu wypadl ;>. Wojny są fajne. LPS moze chce byc 2 Del'Toro?
Tez sie ciesze, ze polecial LPS i jeszcze 2 typkow xD. Wypasc to mu nie wypadlo nic bo AOL. Ale tu nie chodzi o kase. Wazny jest fakt, ze LPS za***iscie nie docenil Sanctum. A Sanctum to potega
stary 24-11-2004, 19:06   #6
Asazello
Użytkownik Forum

Asazello's Avatar

Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: hell gate (baciki bl.)

Wyślij wiadomość przez ICQ do Asazello Asazello ma numer GG 7421096
Domyślny Sanktum

Ja jestem za sanktum gdyz 4 jej członkowie som moimi sonsiadami miendz innymi :Siemiatyczanin. z calej tej guildi nielubie jedynie gottri yenseena poniewaz byl moim kumplem ale przestal mi "cześć " muwic jak nabil 60 lvl ;/
ale i tak Sanktum Roxx
And the path under my bare feet...
...The Elvenpath)

...Proud Member Of Metal Militia...
Asazello jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-11-2004, 19:07   #7
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Jako gracz z eternii powinienem byc obeznany w temacie i w ogole kogos popierac...ale...jakos mnie to nie obchodzi.Niech sie bija, taka gra.Jednak LPS faktycznie troche za bardzo wczuwa sie w gre...Jesli mialbym decydowac, popieralbym Sanctum. No i wielkie gratz dla znajomego Joe - wielki wyczyn . Jeszcze raz gratz
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-11-2004, 19:20   #8
Xetif
Użytkownik Forum

Xetif's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: pod kocim ogonem

Imię: Bartaz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nine Thou
Świat: Saphira
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Asazello
Ja jestem za sanktum gdyz 4 jej członkowie som moimi sonsiadami miendz innymi :Siemiatyczanin. z calej tej guildi nielubie jedynie gottri yenseena poniewaz byl moim kumplem ale przestal mi "cześć " muwic jak nabil 60 lvl ;/
ale i tak Sanktum Roxx
Tez bym przestal "muwic" lol hahahhaha
stary 24-11-2004, 21:39   #9
Adaras
Użytkownik Forum

Adaras's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms

Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
Adaras ma numer GG 3697067
Domyślny

Co do początków wojny, LPS twierdzi, że Sanctum zabiło członka ich gildii bez powodu, Morka.

Nie mam zdania po czyjej jestem stronie, choć po cichu kibicuję Sanctum. Wpływa na to fakt, że jest tam kilka osób, które znam od dawna (niestety, nabili wysokie lvle i zakosztowali parszywego życia hi-lvla, teraz się do mnie prawie nie odzywają).
Nec tamen illa tacet
Et digitis tria tura tribus
Sub limine ponit.
Qua brevis occultum
Mus sibi fecit iter.

Arcanum Mortis.
Adaras jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-11-2004, 21:58   #10
Tibiańczyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: ﻑﻐﻍﻗﻞ ﻛﺴﺕﺎﺘ

Profesja: Elder Druid
Poziom: 68
Poziom mag.: 65
Send a message via Skype™ to Tibiańczyk
Domyślny

Sanctrum ma sie zemscic tylko w pelnym skladzie a nie tak jak teraz. Slyszaja ze do sanctrum dolacza sie szostage i ktos tam jeszcze. Ale zobaczcie sobie na panbohobia(czy jakos tak) invituja do gildi nowych ludzi tzn.wzmacniaja sie :Evul Anubris,Xozas,Uhar,Peedypirah.Mysle że sanctrum nie poradzi sobie jezeli tego nie zrobi.Podczas wojny nie bylo zadanej organizacji ze strony sanctrum. 3 knightow na 7 z panhobi ,a reszta lata po calej tibi walczac w pojedynke. Penhybia w kanionie trapuje czlownkow sanctrum a 3 stoi se przed brama ab i czeka asz do niech przyjda. Jest jedna dobra zasada "Trzymajmy sie kupy, kupy nikt nie ruszy".

Tibiańczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-11-2004, 22:44   #11
Stone Sword
Użytkownik forum

Stone Sword's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibiańczyk
Sanctrum ma sie zemscic tylko w pelnym skladzie a nie tak jak teraz. Slyszaja ze do sanctrum dolacza sie szostage i ktos tam jeszcze. Ale zobaczcie sobie na panbohobia(czy jakos tak) invituja do gildi nowych ludzi tzn.wzmacniaja sie :Evul Anubris,Xozas,Uhar,Peedypirah.Mysle że sanctrum nie poradzi sobie jezeli tego nie zrobi.Podczas wojny nie bylo zadanej organizacji ze strony sanctrum. 3 knightow na 7 z panhobi ,a reszta lata po calej tibi walczac w pojedynke. Penhybia w kanionie trapuje czlownkow sanctrum a 3 stoi se przed brama ab i czeka asz do niech przyjda. Jest jedna dobra zasada "Trzymajmy sie kupy, kupy nikt nie ruszy".

No iwesz nikt nie jest doskonaly, film, ktory ogladales to bylo ich pierwsze starcie, kazdy poznawal przeciwnika, ale okazalo sie \, ze Sanctum nie postawilo odpowiedniego oporu i zaplacilo za to, ale popatrz na dzisiejszy dzien, Sanctum udowodnilo, ze umie sie bic.
Hail !!!
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania