|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam pytanie odnośnie addonów. Otóż na tibi.pl są 3 rodzaje addonów
1 standardowe 2 qestowe 3 pacc i tu rodzi sie moje pytanie czy nie mając pacca moge mieć addon???? Mam także pytanie odnośnie domków czy moge przepisać domek na gracza facc?? Oraz gdzie moge enchantować broń? |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie mozesz tylko gracze co posiadaja Premium account moga miec addony facc nie maja addonow tylko 4 podstawowe outfity knight,mage,hunter,citzien
nie mozesz przepisywac domek na gracza facc tylko na gracza pacc a co do enchatowania broni to prawie w kazdym miescie sie je enchantouje nad temple. ale jak nie masz pacc to sobie tez nie po enchantujesz Ostatnio edytowany przez Brtek00 - 11-06-2008 o 16:12. |
![]() |
![]() |
#3 |
Blondynka
|
![]() Są trzy rodzaje outfitow, nie addonow.
Nie majac pacca NIE mozesz miec addonu. Zadnego. Nie mozesz takze przepisac domku na gracza bez premium time. Enchantuje sie bron uzywajac zaczarowanego kamienia na broni. Kamien ten moze tworzyc sorc/drut, oczywiscie premium, posiadajacy conajmniej 30 lvl.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Teraz już tylko ten temat zamknąć i przykleić, bo już 16 raz widzę to pytanie.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() @neopostman
To czemu nikt w tej zakładce z outfitami nie napiszę (jak do dzieci w przedszkolu) dokładnie, co to jest outfit, addon i jeśli masz konto FACC to nie możesz mieć addonów? To (chyba) rozwiązałoby problemy, a tak będzie 666 takich tematów...:/ |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Słupsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jake Corki
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 44
Skille: 80/67
Poziom mag.: 13
|
![]() też tak mysle
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() A ja myślę, że można zrobić i to, i jako stronę startową forum ustawić opcję "szukaj" -.- Bo już chyba nikt z niej nie korzysta