|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
|
![]() Mam pomysł dzięki któremu hakerzy nie zabrali Ci kasy. Jeżeli jakiś GM to czyta prosiłbym o zrealizowanie tego pomysłu. Mianowicie gdy podchodzimy do banku w tibi gdy wpłacasz kase poraz pierwszy na danym charze bankier powinien zapytać Cię o hasło które chciałbyś mieć do banku. Ty podajesz hasło i potem za każdym razem kiedy będziesz chciał WYPŁACIĆ kase z banku bankier powinien zapytać Cię o hasło dzięki hasłu haker nie dojdzie do twojej kasy w banku. Świetny pomysł co nie.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() ja! genialny! nosz zaisty! ale tu nie ma GMów więc bon voyage na forum tibia.com z tym pomysłem
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 191
|
![]() Pomysł według mnie świetny. A co do EQ to jak masz kasę w banku to w każdej chwili po hacku można se na nowo zakupić.
Pozdro~ |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Taaa a banda noobów tylko by stała i spisywała kto ma jakie hasło rotfl (chyba że byłoby to przez priv- obecnie nie możliwe)
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Haha, a jak dopiero co kupiłeś jakieś eq a w banku zostało Ci po tym kilka nędznych gp?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Blondynka
|
![]() Jestem przeciw... Wpisywanie hasla zawsze troche trwa, bank wiec bedzie idealnym miejscem do pk...
Wystarczy myslec, by nie miec hacka. To wszystko...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
Poziom: 70+
|
![]() Dokładnie! Ja gram w Tibię już ok. 5 lat i nigdy na żadnej Mojej postaci nie miałem hacka.
Trzeba myśleć co się robi.
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
Ostatnio edytowany przez Dinebel - 13-06-2008 o 18:20. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 6
Stan: Niegrający
Świat: Premia
|
![]() Pomysł bez sensu. Aby mieć jeszcze jakiekolwiek hasło w grze potrzebny by był interfejs do odzyskiwania go (po zapomnieniu np). Działał by on na normalne passy które haker i tak by miał...
#11 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() A po co? Znam wiele haseł które jak zgubimy to nie odzyskamy...
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() o, kolejny dziecinny pomysl...
Jesli nie sciagasz niczego podejrzanego zwiazanego z Tibia - ryzyko hacka wynosi prawie rowniutkie 0. Jesli sciagasz i ktos cie hacknie - masz na co zasluzyles. W przypadku numer 2 Cipsoft ma serdecznie w dupie to czy i ile straciles, opierajac swoja wykladnie zasad na przypadkuy pierwszym. Z tego powodu na waszym miejscu nie liczylbym na jakiekolwiek zmiany w tej materii. Nie wspominajac juz o koncepcji jakoby GMowie mogli wprowadzac zmiany do gry.