|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2008
|
![]() Cześć mam problem zawsze gralem na swiatach pvp ale teraz pierwszy raz zaczelem grac na swiecie Candia (non-pvp) wybralem knighta ale mam problem nie wiem gdzie trenic
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() "Treń" tam gdzie treniłeś na pvp.? o.O
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() http://forum.tibia.pl/search.php?searchid=4471761
Zobacz sobie moją odpowiedź w temacie o slimie (druga) no i zobacz temat "knight skilowanie"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() ale na non pvp trenilem na guholach i monkach kumpli i mnie bugi bily a teraz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() A teraz może łaskawie zobaczysz to, co Ci napisałem...? Na non-pvp nie trenuje się na summonach...
@DOWN - Na rotach w Veno mało ludzi? O.O Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 18-04-2008 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Reddox Blacksword
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 19
Skille: Niecne
|
![]() Tylko że on to wie...
A co do tego gdzie trenić to treń tam gdzie ci potwory nic nie robią i trafiasz je wystarczająco często . Poszukaj se miejscówki gdzie niewiele ludzi . Zawsze się jakaś znajdzie . ![]() Ja proponuje gdzieś roty koło veno , często (wg. mnie) mało ludzi tam . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Ja osobiście polecam fibulę, nooby nie będą tam przeszkadzać ze względu na klucz, który otwiera podziemia fibuli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() omg ja wiem co to summon [CHAR]Levon[/CHAR]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: pl
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: +90
|
![]() A dwarfy??
Slimy by byly ok ale nie wiem czy na tym shieldingu by ci za mocno nie walily. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2008
Imię: Reddox Blacksword
Świat: Obsidia
Poziom: 19
Skille: Niecne
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Imię: Mastermozi
Gildia: -
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 64/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Też mam ten problem .. non pvp... tyle ze 16 lvl i 60/60, nie wiem czy dalej trenić? czy skilować sobie do 75/75? Tyle że ciężko jest:/ cały czas kręcą się jakieś patafiany i zabijają monsterki, aktualnie treniłem na rotach koło Elf fortes, trapnalem kopalnie 1 charem na mc a 2 treniłem tak ze 1 char blokowal dojscie do moich rotów i nie było problemu dopóki nie dostałem bana na noob charze za blokowanie xD!!
Teraz siedze na ostatniej kopce i sobie trenie.... P.s doradźcie, expić sobie już czy potrenić do tych 70+?