|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mam mianowicie pewnien problem... a mianowicie serfujac po internecie moge wejsc na kazda strone bez problemu.. prawie.. wchodzac na tibia.com wyswietla mi sie ze nie mozna wyswietlic strony.. tak jak by nie bylo internetu.. gdy usuwam z linku www.tibia.com 'www' i zostaje mi 'tibia.com' wszystko wchodzi ladnie ale wchodzac w obojetnie ktora zakladke na poczatku pojawia mi sie www i mi sie nie laduje =\ tak dzieje mi sie tylko z tibia.com
co moge zrobic? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Polska / Dębno
Stan: Niegrający
![]() |
![]() To rzeczywiście dziwne. Być może wpisuje ww albo wwww? Jest taka opcja gdzieś na dysku, że można zablokować dostęp do strony wpisując adres. Może ktoś tam ci wpisał: www.tibia.com
Czytałem to chyba na tibii net pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() znak w znak dokladnie www
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście
|
![]() spróboj przez inną przeglądarke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam avanta i IE i przez obydwa jest tak samo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Świnoujście
|
![]() spróbuj przez Mozille FireFox, ja mam Opere i wchodzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
|
![]() Jeżeli w pliku host (lokalizacja: C:\Windows\System32\drivers\etc) są jakieś wpisy z tibia.com to je usuń. Absolutnie NIE usuwaj wpsiu:
127.0.0.1 localhost |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() IE cuchnie ;] Nic dziwnego ze nie wchodzi...
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Autor pisał, że próbował z innej przeglądarki też, więc to nie jest problemem. Czytaj wszystko co jest napisane w temacie, jeżeli chcesz się wypowiadać.
@SInGApOOre Jeszcze jedna uwaga, jeżeli będą jakieś wpisy w pliku host związane z tibią, to radzę przeskanować komputer, duże prawdopodobieństwo, że masz keyloggera na komputerze. Sam ten wpis się tam nie znalazł; niektóre keyloggery dodają ten wpis, by nie umożliwić szybie odzyskanie konta przez stronę tibia.com. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam kasperskyego i jest dobrze zadnego hacka przez 3 lata grania w tibia po za tym wiem na jakie strony wchodze a to polowa sukcesu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jak koledzy zasugerowali, sprobuj pod inna przegladarka. Np opera albo firefox
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok sciagam.. opere
@1 co jest godniejsze polecenia opera/firefox @2 korzystając z tematu.. moj tata ma Vise i chce sobie kupic pacc (1 lub wiecej mc'y) i mam rozumiec ze samo pobierze mi z konta bankowego okreslona ilosc pieniedzy? i pytanie drugie ile czasu przed zabraniem kolejnych 7.45 euro trzeba zrezygnowac z miesiecznego pacca zeby przestalo pobierac ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Mozilla Firefox
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() opera wchodzi ladnie ale teraz wogole tibia.com nie wchodzi nawet bez www i na IE ^.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wydawało mi się, że Avant tylko korzysta z silniczków Trident przeglądarki IE, a nie jest nakładką. No, ale cóż, mogę się mylić.
@SInGApOOre Możesz wkleić, albo w temacie, albo mi na PW, zawartość pliku host o którym pisałem wcześniej? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki teraz juz wszystko ladnie smiga
ale mam pytanie nie dotyczace stron www a wiec zamawiam miesiecznego pacca i co wpisac w miejsce 'expiry date' 'verification code' oraz adres e-mail (czy konto musi miec funkcje korzystania z niego przez internet zeby zamowic owego pacca?) jesli nie to czy ten adres e-mail musi byc z czyms zwiazany? wiem mniej wiecej o co z tym chodzi lecz wole sie upewnic w takiej sprawie.. i gdzie musze wejsc zeby z takie pacca zrezygnowac? ![]() dzieki pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Ściągnij mozille i tam spróbuj. a i od dobrych 4 lat nie trzeba przed adresem wpisywać www
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 54
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() -.-.-.-.-.-.-
woops
BKS STAL & ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & LEGIA W-Wa & RKS WALCOWNIA ![]() Są zasady, nie ma granic! ![]() Ostatnio edytowany przez Kedug - 16-06-2008 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() czytajcie posty nad wami >.<
|
![]() |
![]() |