Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-06-2008, 01:09   #1
Wcinacz
Użytkownik Forum

Wcinacz's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: Lbn

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Aero Angels
Świat: Arcania
Poziom: 186
Skille: 95/86
Poziom mag.: 9
Domyślny Arcania battle 14-4 for Interregnum! Swietny pokaz BOTvP

http://www.speedy[xd]share.com/786511913.html --cam
http://www.speedy[xd]share.com/566973280.html --rec (usunac "[xd]")
film jest swietnym pokazem elfbota!

probki:

lol:

link do oryginalnego tematu:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=122714
przeczytajcie komentarze koniecznie ;ddddddd

Ostatnio edytowany przez Wcinacz - 14-06-2008 o 01:11.
Wcinacz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-06-2008, 02:43   #2
Czubek^^
Zbanowany

Data dołączenia: 16 02 2007

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 231
Poziom mag.: 87
Domyślny

Zwaliłeś sobie już?

Robienie elo tematów, po orgazmie czytania tibia.de świadczy o czymś innym. :<

Ostatnio edytowany przez Czubek^^ - 14-06-2008 o 03:19.
Czubek^^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2008, 02:55   #3
Wcinacz
Użytkownik Forum

Wcinacz's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czubek^^ Pokaż post
Zwaliłeś sobie już?
ja nie musze sobie walic, w przeciwienstwie do ciebie
stary 14-06-2008, 05:17   #4
Shanloth92
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 05 2008

Świat: Danubia
Domyślny

z takim botem to mozna na openke w 5 osob wyjsc ;p
Shanloth92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2008, 05:43   #5
Mietek919
Użytkownik Forum

Mietek919's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2007
Lokacja: Zgorzelec
Wpisy bloga: 1

Imię: -------
Świat: Nebula
Domyślny

Nie ważne czy boot czy nie liczy się zwycięstwo

Mietek919 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2008, 08:57   #6
Kendi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 05 2008

Profesja: Knight
Świat: Nie Arcania
Poziom: 213
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shanloth92 Pokaż post
z takim botem to mozna na openke w 5 osob wyjsc ;p

Hah ta wyszli na port hope gdzie nas bylo 18 ich 30+

i jak to sie skonczylo 25:0 do LR bo elf bot nie dziala ta takim terenie
to dziala perfekcyjnie tylko na staku

Inter kozaczy wtedy gdy Lr jest w 10-15 a ich(inter) 30-60 aczkolwiek gdy lr zdoła zebrac team 30-osobowy dziwnym trafem inter nic nie robi lub siedzi w pz
i gdy LR pyta o ob w tym momencie gdy ich jest 30 a inter 50+ (ich zawsze jest 50-70 NO LIFE PLX) to odpowiedz inter brzmi "nie nie nie my na umawiane Ob nie wyjdziemy" pytanie czemu? skoro jest was zawsze 30+ wiecej a moze przed takimi ob musicie ustalic taktyke jak biegac po pustyni by elf bot kazdego siegnol lub tez isc wczesnie wylogowac 50 noobow w razie gdybyscie polegli i trza by bylo s*******ac na stak ??? czy druzyna "WYGRYWAJACA" (to jest ich zdanie) XD boi sie wyjsc na ob? poprostu lr nie zawsze ma dostep do LIDERA i stara sie wyjsc na wlasna reke (wtredy liduje 15 ludzi na raz ) i widziemy jak to sie konczy np tak jak wczoraj 12:4 a gdy juz ma LIDERA to konczy sie to tak jak na PH 25:0 czy jedne z pierwszych OB ktore LR wygralo
BO BYL LIDER ......

Pewnie zaraz bedzie spam aa bo LR przegrywa jak niema hiberny czy innego serva a taka prawda ze moze tam gra ktos z innego serva ale to sa pojedyczne osoby nie 15 ludzi tylko 2-4 osoby i przypominam ze te osoby graja wlasnorecznie bo za was robi wszywstko bot jak sie zawiesi czy cos padacie i jest po akcji tak samo Inter oddaje postacie wiec kazdy ma swoje za uszami ale napewno wojna sie nie skonczy szybko chyba ze ktos bedzie na rooku lub zdeletowany(najebardziej prawdopodbne) bo kasa sie szybko nie skonczy nie wiem jak z kasa Inter ale z tego co wiem Luki daje kase osoba ktorzy ta kase maja Luki daje tylko Aacie Alunirowi MEdiemu ale leje na to wiem tez ze LR samej gildiwoej kasy ma 17kk nie licza postaci ktore maja swoja kase np Xefuron 5kk Damoon 5kk Voronix 4kk i te Inne Dorcany Ancalagony itd i w lR jest tak ze jezeli ktos nie ma kasy jedna z tych osob wymienioncyh powyzje DAJE ta kase nie pozycza tylko DAJE ale to sie z w Inter nie zmieni bo zblizaja sie wakacje a Luki musi gdzies pojechac za gildiwoa kase tak jak roku temu gdzie wyjechal sobie gdzies tam za granice a Ludziom za 4 wygrane wojny dal po 100-200k tak samo bedzie z wami tylko ze od LR zadnej kasy nie dostaniecie
Kendi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2008, 11:36   #7
Wcinacz
Użytkownik Forum

Wcinacz's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mietek919 Pokaż post
twoja odpowiedz jest bardziej idiotyczna niz moje wypowiedzi
stary 14-06-2008, 11:50   #8
Wcinacz
Użytkownik Forum

Wcinacz's Avatar

Domyślny

@up
nie no, nie bede cie obrazal bo obrazanie niepelnosprawnych umyslowo to grzech
stary 14-06-2008, 11:51   #9
Mietek919
Użytkownik Forum

Mietek919's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2007
Lokacja: Zgorzelec
Wpisy bloga: 1

Imię: -------
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wcinacz Pokaż post
twoja odpowiedz jest bardziej idiotyczna niz moje wypowiedzi
Fajnie wiedzieć coś jeszcze ?

Mietek919 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2008, 11:51   #10
Wcinacz
Użytkownik Forum

Wcinacz's Avatar

Domyślny

tak, zachowanie podstawowych zasad interpunkcji to podstawa
stary 14-06-2008, 12:00   #11
Xevixon
Użytkownik Forum

Xevixon's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: Bogatynia

Stan: Na Emeryturze
Imię: Eterro
Świat: Refugia
Poziom: 90+
Skille: 83/79
Poziom mag.: 7
Xevixon ma numer GG 8241970
Domyślny

@UP
Właśnie.. Zdanie zaczyna się dużą literą a kończy kropką.
Podziękujcie Michoss-owi za to że mnie uspokoił i doinformował trochę

Mam jednak litość i darujewam , ale mam was 3 na oku
/\ chodziło o Shanhaevela, domin3x i o mnie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystlich
..aby coś się udało potrzeba dużo wiary katolickiej..
Xevixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2008, 12:02   #12
Wcinacz
Użytkownik Forum

Wcinacz's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xevixon Pokaż post
@UP
Właśnie.. Zdanie zaczyna się dużą literą a kończy kropką.
i stawia sie przecinki przed "a"

no i "nienawidze" pisze sie razem, nie ma slowa "nawidze" lol

Ostatnio edytowany przez Wcinacz - 14-06-2008 o 12:04.
stary 14-06-2008, 12:03   #13
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kendi Pokaż post

Inter kozaczy wtedy gdy Lr jest w 10-15 a ich(inter) 30-60 aczkolwiek gdy lr zdoła zebrac team 30-osobowy dziwnym trafem inter nic nie robi lub siedzi w pz
i gdy LR pyta o ob w tym momencie gdy ich jest 30 a inter 50+ (ich zawsze jest 50-70 NO LIFE PLX) to odpowiedz inter brzmi "nie nie nie my na umawiane Ob nie wyjdziemy" pytanie czemu? skoro jest was zawsze 30+ wiecej a moze przed takimi ob musicie ustalic taktyke jak biegac po pustyni by elf bot kazdego siegnol lub tez isc wczesnie wylogowac 50 noobow w razie gdybyscie polegli i trza by bylo s*******ac na stak ??? czy druzyna "WYGRYWAJACA" (to jest ich zdanie) XD boi sie wyjsc na ob? poprostu lr nie zawsze ma dostep Ado LIDERA i stara sie wyjsc na wlasna reke (wtredy liduje 15 ludzi na raz ) i widziemy jak to sie konczy np tak jak wczoraj 12:4 a gdy juz ma LIDERA to konczy sie to tak jak na PH 25:0 czy jedne z pierwszych OB ktore LR wygralo
BO BYL LIDER ......

Pewnie zaraz bedzie spam aa bo LR przegrywa jak niema hiberny czy innego serva a taka prawda ze moze tam gra ktos z innego serva ale to sa pojedyczne osoby nie 15 ludzi tylko 2-4 osoby i przypominam ze te osoby graja wlasnorecznie bo za was robi wszywstko bot jak sie zawiesi czy cos padacie i jest po akcji tak samo Inter oddaje postacie wiec kazdy ma swoje za uszami ale napewno wojna sie nie skonczy szybko chyba ze ktos bedzie na rooku lub zdeletowany(najebardziej prawdopodbne) bo kasa sie szybko nie skonczy nie wiem jak z kasa Inter ale z tego co wiem Luki daje kase osoba ktorzy ta kase maja Luki daje tylko Aacie Alunirowi MEdiemu ale leje na to wiem tez ze LR samej gildiwoej kasy ma 17kk nie licza postaci ktore maja swoja kase np Xefuron 5kk Damoon 5kk Voronix 4kk i te Inne Dorcany Ancalagony itd i w lR jest tak ze jezeli ktos nie ma kasy jedna z tych osob wymienioncyh powyzje DAJE ta kase nie pozycza tylko DAJE ale to sie z w Inter nie zmieni bo zblizaja sie wakacje a Luki musi gdzies pojechac za gildiwoa kase tak jak roku temu gdzie wyjechal sobie gdzies tam za granice a Ludziom za 4 wygrane wojny dal po 100-200k tak samo bedzie z wami tylko ze od LR zadnej kasy nie dostaniecie
eh... zawsze jak przegrywacie nie ma lidera , jak wygraci to jest o,o , siedzac na misku czasami wiem ile osob gra na waszych charach i to nie tylko z hiberny , swiadczy o tym wasz vent ;P , kase moze i macie ale nie sadze ze dostajecie ja od leszcza ( odpowiedz kilki z waszych w tym nawet vice " leszczu nie daje kasy , da pod koniec wojny )

A co do elfa albo innych botow , polowa od was go posiada i nie zaprzeczaj bo tak jest i kazdy o tym wie . obydwie gildie to uzywaja wiec po co ta gadka ( sam divox przyznal po openie na ank wczesniejszym ze przegrali przez debuga elfa bo duzo osob mialo )

Co do naszej kasy , akurat wymienione osoby nie potrzebuja kasy od lukiego O_o

A co do port hope battle owszem przegralismy bo za bardzo poczulismy sie pewni , pozatym zobacz jakim my teamem wybieglismy a jakim wy ( lvl i wokacje). Nauczcie sie przegrywac a nie pierdolcie glupot typu elf albo brak lidera .

WoW
Realm: Auchindoun
Name: Punish
http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish
Medivh Shady jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2008, 12:38   #14
Kendi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 05 2008

Profesja: Knight
Świat: Nie Arcania
Poziom: 213
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady Pokaż post
eh... zawsze jak przegrywacie nie ma lidera , jak wygraci to jest o,o , siedzac na misku czasami wiem ile osob gra na waszych charach i to nie tylko z hiberny , swiadczy o tym wasz vent ;P , kase moze i macie ale nie sadze ze dostajecie ja od leszcza ( odpowiedz kilki z waszych w tym nawet vice " leszczu nie daje kasy , da pod koniec wojny )

A co do elfa albo innych botow , polowa od was go posiada i nie zaprzeczaj bo tak jest i kazdy o tym wie . obydwie gildie to uzywaja wiec po co ta gadka ( sam divox przyznal po openie na ank wczesniejszym ze przegrali przez debuga elfa bo duzo osob mialo )

Co do naszej kasy , akurat wymienione osoby nie potrzebuja kasy od lukiego O_o

A co do port hope battle owszem przegralismy bo za bardzo poczulismy sie pewni , pozatym zobacz jakim my teamem wybieglismy a jakim wy ( lvl i wokacje). Nauczcie sie przegrywac a nie pierdolcie glupot typu elf albo brak lidera .
Wybiegliscie najlepszymi magami lol 0.o z leveli nie bylo moruthanixa bo pewnie bal sie ze znow bedzie musial szukac Linka do Blessow a tak to byl wasz najlepszy team pod wzgledem leveli i sily sd ....
gdyby leszczu nie dawal kasy wovimusy youffie sakule itd nie mial by na blessy ...
Kendi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2008, 13:49   #15
=eQQ=
Użytkownik Forum

=eQQ='s Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Abroad

=eQQ= ma numer GG 8165568 Send a message via Skype™ to =eQQ=
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mietek919 Pokaż post

Jestes pojebany.

Freelancer.
=eQQ= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2008, 14:03   #16
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kendi Pokaż post

i gdy LR pyta o ob w tym momencie gdy ich jest 30 a inter 50+ (ich zawsze jest 50-70 NO LIFE PLX) to odpowiedz inter brzmi "nie nie nie my na umawiane Ob nie wyjdziemy" pytanie czemu? skoro jest was zawsze 30+ wiecej a moze przed takimi ob musicie ustalic taktyke jak biegac po pustyni by elf bot kazdego siegnol lub tez isc wczesnie wylogowac 50 noobow w razie gdybyscie polegli i trza by bylo s*******ac na stak ??? czy druzyna "WYGRYWAJACA" (to jest ich zdanie) XD boi sie wyjsc na ob? poprostu lr nie zawsze ma dostep do LIDERA i stara sie wyjsc na wlasna reke (wtredy liduje 15 ludzi na raz ) i widziemy jak to sie konczy np tak jak wczoraj 12:4 a gdy juz ma LIDERA to konczy sie to tak jak na PH 25:0 czy jedne z pierwszych OB ktore LR wygralo
BO BYL LIDER ......

wystarczy ze bota umiesz ustawic i wszedzie ci dobrze zadziala ;d
stary 14-06-2008, 14:08   #17
=eQQ=
Użytkownik Forum

=eQQ='s Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Abroad

=eQQ= ma numer GG 8165568 Send a message via Skype™ to =eQQ=
Domyślny

Zdajecie sobie sprawe, jakim syfem stala sie tibia? Kto lepiej zabotowany ten lepszy. Pierdole, kolejny powod dla ktorego nie gram w to gowno.

Freelancer.
=eQQ= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2008, 14:09   #18
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =eQQ= Pokaż post
Zdajecie sobie sprawe, jakim syfem stala sie tibia? Kto lepiej zabotowany ten lepszy. Pierdole, kolejny powod dla ktorego nie gram w to gowno.
nie grasz ale na forum wchodzisz
stary 14-06-2008, 16:55   #19
matekk fst bolt
Zbanowany

matekk fst bolt's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól

Poziom: 84
Domyślny

[IMG][/IMG]
matekk fst bolt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2008, 22:28   #20
Smokuu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża

Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Jesli siedzisz na misku to nie potrafisz tego dobrze wykorzystac. Lechu zarzadza kasa i daje ja kazdemu magowi,palkowi (zadziej najtowi, bo najt nie potrzebny jest tak bardzo) chociarz nie powiem ze niektorzy najci dostaja kase. U was wlasnie tak jest ze kase dostaje Alunir, ty , kajko, fert ( kasy nie ma to go luki sponsoruje), czyli wazne osoby , ktore moga cos zdzialac znaczy zdzialac wiecej niz pozostali, a to ze wzgledu ze sa hlvlami albo magami.
Cytuj:
Zle mowisz, polowa to jest okolo 38-40 osob, a my normalnie takiej frekwencji to juz dawno nie widzielismy na vent o,o. U nas elfa posiada do 17 osob to jest Max, z czego pare osob to najci (lól)(~10%) palkowie,(35%) i magowie/druidzi.(55%)
Nie wiem jak inni ale odkad na ostatnim openie, popadali od nas przez debugi, ja osobiscie juz nie wlanczam elf bota ;o , i z tego co gadalem z ludzmi tez nie wlaczaja go. Zreszta dostalismy tak jakby zakaz wlanczania go
[quote=Medivh Shady;2113771]Co do naszej kasy , akurat wymienione osoby nie potrzebuja kasy od lukiego O_o/QUOTE]
Nie potrzebuja , ale dostaja.
Cytuj:
Team byl wyrownany, fakt my moze mielismy wiecej hlvlowych postaci, ale za to wy mieliscie o te 10 osob wiecej + dwie 45-iątki, i z tego wynika ze mieliscie wieksza sile sd niz my, mimo to przegraliscie, i z tego sie ciesze, oby wiecej takich spontanicznych akcji
Smokuu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania