|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Załorzyłem kiedyś identyczny temat. Magic hat nie daje nic. Można go znaleźć, tylko poprzez quest. Ewentualnie kupić... 8)
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() na novej wiem ze kosztuje 1-2 k
Dobo zamknij temat
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() widac ze z was lole pytam sie bo gosc mi z usa mowil jest na 89 lvl wiec napewno wie co mowi i mowil mi tylko to ze jak masz magic hat i kupisz jakis tam dywac czyc cos takiego za 500k to dzieki magic hat bedziesz mogl sie teleportowac wiec prosilbym zeby niezamykac tematu moze ktos cos wie ...
|
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Bialy~
Wysoki lvl nie swiadzczy o tym ze koles mowi prawde. I jesli nie wiesz co to znaczy slowo lol lepiej nie zabieraj glosu.
#6 |
Guest
|
![]() Hmm...
Tak jak poprzednicy: Ten item nie daje nic... Magician Hat, Time Ring, Violet Gem i Redgem Staff są nagrodą za wykonanie Paradox Tower questu... |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Zeby nie bylo pytan co to za quest itd zamkne. Odp padla.