|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Witam zrobilem se n00b chara druid po to aby tylko robic m lvl mam zamiar kupic pacc'a poniewaz mam tez pall'a a wiem ze na paccu lepiej sie expi druidem/sorciem a wiec druid 8 lvl /m lvl 15 jak myslicie do ilu mam tak trenic m lvl zeby potem szybko wbic lvl ? ^- ja myslez e do 25/30 dojde na 9 lvl ;d
Ostatnio edytowany przez Fazzeer - 01-07-2008 o 12:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Do ilu chcesz 25 styka ale ja bym ci radził expić bo teraz stanie i puszczanbie exur się nie opłaca.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() na facc'u moim zdaniem nie oplaca sie expic takimi profesjami a zwlaszcza na furorze (same pk'erzy..) a wkoncu sa wakacje mam duzo czasu ^-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() I tak na poczatku bijesz z roda odpowiedniego na dany lvl, wiec nie oplaca sie trenowac mlvl puszczajac exurki. Lepiej wbic lvl chociaz 15 porobic kilka bp IH-ow do leczenia w przyszlosci summonow, potem dobic 25 lvl i wbijac mlvl robiac hmm...
Potem juz mozesz expic z rodem i runami i mlv bedzie wazny... Takie moje zdanie Pozdro |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli na faccu nie opłaca się expić to w takim razie nie opłaca się też robić mlvla (wolniej mana leci). Jak zwykle więc Twoja postać- Twój wybór.
Ale widzę, że masz jakiś fajny plan ^^ Więc rób jak najwyższy mlvl a potem będziesz miał ciekawą postać, może będzie fajnie ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~