|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2008
Lokacja: Nic wam nie powiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: .....
Profesja: Druid
Świat: Dolera
|
![]() Otóż mam knighta na 21 lvl plate set crown helmet guardian shield spike sword
mamut fur booots skille 47/46 Pytanie gdzie expić i zarabiać kase? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Imię: Shhizol
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: <
Skille: 6+/4+
Poziom mag.: 8+
|
![]() Moim zdaniem masz troszke slabe skille, ale to twoja sprawa. Na twoim Miejscu pochodzilbym troche na EF, Amazonki itd, DC oczywicie bez tarantuli Assasian i Dark monkow, Kopalnia, a mam na mysli Soldy i Dwarfy, Ghoust Land a na ghoust landzie uwazaj do jakiej dziury wchodzisz... No i jak masz duzo czasu to mozesz tez isc na Orci koło ab, tam mozna ladnego lota wyciagnac tylko problem taki ze tam jest dozo Ludzi i Noob... Myśle ze ci troche pomogłem. Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2008
Imię: Mateusz Fire Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Raw
Świat: Honera
|
![]() Dobij skille do Minimum do 65/65.... a jak jestes napalony na exp... to dwarfy minosy, rotwormy...
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2008
Imię: Peter Elite Knight
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma :)
Świat: Guardia
Poziom: 24
Skille: 66+/65+
Poziom mag.: 4
|
![]() Dobij se skile chociaż 65 wtedy poexp na cycach do 35 tak gdzieś.A jak ci się nie chce to zmień profesje bo knight bez dobrych skili to gówno za przeproszeniem.Jeżeli ci się nie chce skilać albo robić mlvl to radzę ci nie graj w tibie.Bo żeby mieć dobrą postać trzeba w to włożyć dużo pracy.Takie jest moje zdanie i go nie zmienię
|
![]() |
![]() |