![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() http://rehostit.com/view/33302
![]() Z tego co pamiętam, jeszcze niedawno można było włazić na półki, gdzie się respią skele. Sam jeszcze wrzucałem tam loota, żeby potem wbić i go zdjąć. Teraz też tak rzucałem i rzucałem, przychodzę z beczkami, a tu kupa. :< Dawno nie grałem więc nie wiem, ale jakie skrzynie trzeba użyć, ile i w którym miejscu dokładnie, żeby tam wleźć? Jeśli się nie da, to w którym apdejcie to zmieniono i dlaczego nikt tego nie zauważył? :| <zdesperowany> Wjal
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() A ja nawet nie wiedziałem, że tam się da wejść. x_X
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Może ktoś musi stać obok Ciebie? Jakby Cię zapierał? Na mainie tak czasem jest.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Jak widac na ss, kratka jest zbyt mala aby na nia wejsc, odleglos miedzy 2, jest takze zbyt mala, aby postac mogla przejsc.
![]() Sproboj od dolu, zaznaczylem na zielono. Czasami sie tak zdarza, ludzie zucaja itemy na brzegach wody, gdzie nie da sie dojsc poniewaz brakuje kratek, a itemy tam dalej leza. Jest to wyniki update, nowe grafiki, mapy maja zmienniony wyglad i inne wlasciwosci. Ostatnio edytowany przez Skrzat - 23-06-2008 o 18:56. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Milan ma racje, wejdziesz na tę półkę, jeżeli ktoś będzie stał centralnie pod nią. Oczywiście, da się tam wciąż wejść
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Dzięki wielkie. ^^ Topic do zamknięcia.
Wjal