|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() pisze w glupiej sprawie:
a mianowicie pewnego razu trenilem sobie z kolega> my trenimy tak ze bez zbroji i uzywamy knifa i woodena a czly swoj stuuf wsadzamy do plecaka < trenimy i po myslalem se ze lekcje se odrobie wiec wyjalem lekcje za czalem odrabiac minelo 30sekund spojrzalem sie na ekaran i ujrzalem jak pk 33lvl knight zjechal mnie do czerwonego hp nie zdaazylem sie uchnac i ujrzalem napis Yuo are dead oczywiscie straacilem caly stuuf a mianowicie fs guardian shield dark helmet noble armor p legsy bp uh bp hmm wkur***em sie mocno i zpoobaczylem na stronie tibia.com ze ta gosciowa dostal bana za zabijanie Czy jest jakis sposob by odzyskac stracony stuuf? Jak dlugo trwa taki ban? gram na azurze z gory thx za odpowiedzi |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Edron
|
![]() Huh, rzeczy Ci nie zwrócą (za co? - po prostu zabiła Cię i te rzeczy zyskała). Co do bana za zabijanie - zobacz, kiedy Cię zabiła oraz kiedy kończy się jej ban i zobacz różnicę czasową.
![]()
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki za pocieszenie
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Edron
|
![]() @up:
Stary, nie obraź się na mnie, ale ja mówię prawdę. Jedyne co możesz zrobić, to postraszyć go jakimś high-lvlowym kumplem, chociaż nie wiem czy coś to da. Wszystko da się nadrobić - pamiętaj!
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale To Byl Dorobek Calrgo Mojego Zycia!!!!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() Nie mam siły do talentów twojego pokroju.
Nie nosi sie eq przy trenniku w bp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Topic: A za co miałbys to niby dostać? Za piękne oczy? Tibian life is more brutal and got more zasadzkas niż rl life. Poza tym ciebie to na odwyk (mnie też, i co z tego!?) "Dorobek mojego życia"- wyrazy szczerego współczucia jeśli chodzi o stan społecznoitelektualnomaterialny, jeżeli mówisz o "tym drugim" (rl) życiu. A na dokładkę dodam że ten eq to shit. Ostatnio edytowany przez next great sorcerer - 27-11-2004 o 19:44. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Cytuj:
.............
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ehhh a ile to bylo wyprowadzic druta i od razu kupic k-set ?
Poza tym to co straciles nie bylo az tak tragicznie wartosciowe |
![]() |
![]() |
#9 |
Nieobecny.
|
![]() Rzeczy nie odzyskasz, chyba ze go poprosisz/zastraszysz.
Bana za PK to on napewno nie dostanie. |
![]() |