![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kropa Uchiha
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 54
Skille: 14/22
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Witam !Chciałbym wam zaprezentować świetną grę FPS mianowicie Mod do Wolfenstain ET --- True Combat Elite. Gram w nią około 12dni ![]() Gra jest bardzo realistyczna. Nie ma nawet celownika za to celujemy bronią, jak dla mnie świetne rozwiązanie ! Czasem wystarcza 2 strzały w plecy abyś padł albo 1 w głowę. Mamy możliwość czołgania, kucania, wychylania, wspinania się na drzewa po płotach itd. Mamy do wyboru 3 postacie i 2 strony terro i specops podobnie jak w cs. A więc wybieramy Asault, Recon, i Sniper każdy ma inne granaty i inne bronie. Gra jest bardzo nastawiona na realizm np: biegniemy i otrzemy się o siatkę to usłyszymy charakterystyczny dźwięk jak w rzeczywistości ![]() Tryby gry jakie mamy dostępne znajdziemy tutaj Mapy są bardzo fajne i wpasowane w klimat gry. Może nie jest ich aż tak dużo jak w cs ale są konkretne i nie znudzą się szybko. Mimo, że gra już w tą gre garstka graczy bo ponoć jest ich około 200online dziennie to mi to nie przeszkadza bo nie ma problemu aby wbić na jakiś serwer. Przynajmniej nie ma fali niedojrzałych dzieci, tak jak w grach typu cs warrock itd ... ;/. I w grze zachowana jest kultura. Ja osobiście stawiam sobie serwer i gram w gronie kumpli z osiedla ale często wbijają nie znani ludzie czyli graczy nie brakuje ![]() Podam tutaj linki: Cytuj:
<---- Download <---- Sposób instalacji Cytuj:
<---- Tu możemy zobaczyć mapki <---- Lista serwerów <---- losowy filmik na YT W razie pytań można pisać na priv lub gg 4084581 I zanim ktoś napisze, że to gówno i cs wymiata to proszę chociaż o argumenty. I nie proszę nikogo aby odszedł od cs i ma w to łupać. Mam nadzieję, że gra wam się spodoba i razem pogramy ![]() Ostatnio edytowany przez Kropaofc - 09-01-2010 o 09:52. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie tak bardzo , jak się weźmie przyceluje to praktycznie strzela w punkt , co jest oczywistą g prawdą fakt , powinno być to celniejsze niż strzelanie "z biodra" , ale to co jest to lekka przesada.
Cytuj:
Zresztą znaczna część odpada bo zderzeniu z podstawką Cytuj:
// Mimo wszystko inne mody do et są lepsze (szczególnie nq ![]() |
||
![]() |
![]() |