Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-01-2010, 09:25   #1
Kropaofc
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2009

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 54
Skille: 14/22
Poziom mag.: 46
Kropaofc ma numer GG 4084581
Domyślny True Combat Elite

Witam !Chciałbym wam zaprezentować świetną grę FPS mianowicie Mod do
Wolfenstain ET --- True Combat Elite.
Gram w nią około 12dni ale tak mi się spodobała, że nie zamierzam przestać.
Gra jest bardzo realistyczna. Nie ma nawet celownika za to celujemy bronią, jak dla mnie świetne rozwiązanie !
Czasem wystarcza 2 strzały w plecy abyś padł albo 1 w głowę. Mamy możliwość czołgania, kucania, wychylania, wspinania się na drzewa po płotach itd. Mamy do wyboru 3 postacie i 2 strony terro i specops podobnie jak w cs.
A więc wybieramy Asault, Recon, i Sniper każdy ma inne granaty i inne bronie. Gra jest bardzo nastawiona na realizm np: biegniemy i otrzemy się o siatkę to usłyszymy charakterystyczny dźwięk jak w rzeczywistości zwykły glock potrafi zabić kilkoma strzałami. Strzały z łatwościa przechodzą przez różne obiekty jak skrzynie, sciany, drzwi itp. Gdy wchodzimy po drabinie nie możemy użyć broni, jak celujemy ze snajperki to broń nie pozostaję w miejscu tylko lekko się pochyla co utrudnia strzał tak samo jest np z ak-47 tylko, że już nie aż tak mocno. Jednym słowem rozrzut jest fajnie z balansowany.
Tryby gry jakie mamy dostępne znajdziemy tutaj

Mapy są bardzo fajne i wpasowane w klimat gry. Może nie jest ich aż tak dużo jak w cs ale są konkretne i nie znudzą się szybko. Mimo, że gra już w tą gre garstka graczy bo ponoć jest ich około 200online dziennie to mi to nie przeszkadza bo nie ma problemu aby wbić na jakiś serwer. Przynajmniej nie ma fali niedojrzałych dzieci, tak jak w grach typu cs warrock itd ... ;/. I w grze zachowana jest kultura.
Ja osobiście stawiam sobie serwer i gram w gronie kumpli z osiedla ale często wbijają nie znani ludzie czyli graczy nie brakuje

Podam tutaj linki:
<---- Polska strona o grze znajdziemy tu dużo informacji. Jest też forum

<---- Download

<---- Sposób instalacji

<---- Polskie serwery klanu ak-47

<---- Tu możemy zobaczyć mapki

<---- Lista serwerów

<---- losowy filmik na YT

W razie pytań można pisać na priv lub gg 4084581

I zanim ktoś napisze, że to gówno i cs wymiata to proszę chociaż o argumenty. I nie proszę nikogo aby odszedł od cs i ma w to łupać.

Mam nadzieję, że gra wam się spodoba i razem pogramy

Ostatnio edytowany przez Kropaofc - 09-01-2010 o 09:52.
Kropaofc jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-01-2010, 23:42   #2
Beh0lder
Użytkownik Forum

Beh0lder's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kropaofc Pokaż post
Gra jest bardzo realistyczna.
Nie tak bardzo , jak się weźmie przyceluje to praktycznie strzela w punkt , co jest oczywistą g prawdą fakt , powinno być to celniejsze niż strzelanie "z biodra" , ale to co jest to lekka przesada.
Cytuj:
Mapy są bardzo fajne i wpasowane w klimat gry. Może nie jest ich aż tak dużo jak w cs ale są konkretne i nie znudzą się szybko. Mimo, że gra już w tą gre garstka graczy bo ponoć jest ich około 200online dziennie to mi to nie przeszkadza bo nie ma problemu aby wbić na jakiś serwer. Przynajmniej nie ma fali niedojrzałych dzieci, tak jak w grach typu cs warrock itd ... ;/.
Są , tylko mniej - większość woli głupiego csa i chwała im za to.
Zresztą znaczna część odpada bo zderzeniu z podstawką

Cytuj:
I zanim ktoś napisze, że to gówno i cs wymiata to proszę chociaż o argumenty. I nie proszę nikogo aby odszedł od cs i ma w to łupać.
Cs wymiata !!1!1!11

//
Mimo wszystko inne mody do et są lepsze (szczególnie nq)

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania