|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: Jelenia Góra .
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
|
![]() Witam dzisiaj siedząc rano na Tibii ujrzałem komunikat :
09:03 Dryads have returned to protect the northern forests. Ktoś może wie co sie respi podczas tego najazdu [?] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() http://tibia.wikia.com/wiki/Dryad_%28creature%29
Oraz pojawia się npc: Rosemarie: I'm here to celebrate life. I will stay with you mortals for a while. I exchange seeds, which you might have found on your adventures, for flowerpots with rare seedlings. Wymienia seed na kwiaty donniczkowe. DDoS Edit: Czytałeś chociaż mój post? Potwór został dodany już w letnim update 2007 ale do tej pory nie był widziany, najwidoczniej dziś (może z okazji lata, kij ich wie) postanowili zrobić na wszystkich światach najazd + zastosowanie dla seed. Ostatnio edytowany przez DDoS - 02-06-2008 o 10:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() 10:14 Dryads have returned to protect the jungle of Tiquanda.
Takie cos sie dzis rano pojawilo i nikt nie wie co to, moze wy wiecie? To chyba cos z driadami, ale nie ma w tibi driad chyba nie??
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 02-06-2008 o 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Oups... nie ten temat xD
W tibi są driady
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 27-06-2008 o 15:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Knights Of Valor
Świat: Refugia
Poziom: 37
|
![]() inny nie znaczy gorszy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() No wiec sluchaj noobeczku. Jezeli jest napis ze dryady sa w nothtern forst czkeaj w depo w carlin, lub za nic w swiecie nie idz do carlin bo czesto sa na drodze miedzy AB-Carlin. Ten drugi to ze atakuja jungle w Tiquad i nie widzialem tego ataku... Kapi, kapi?
![]() ![]() # Dryads have returned to protect the forest north of Edron. - forest areas north of Edron # Dryads have returned to protect the northern forests. - forests north east of Carlin # Dryads have returned to protect the jungle of Tiquanda. - deep jungle areas east of Port Hope -- takie ataki. Ostatnio edytowany przez Nicsienieda06 - 27-06-2008 o 14:13. |
![]() |