|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() No cóż loot zupełnie nie dopisał,ale miałem świetną zabawę w szczególności gdy ten elite dał się tak łatwo zrobić w wała na triangle tower...
![]() Nie zacząłem pierwszy,sam zaatakował... ![]() ![]() ![]() Jak się go pozbyłem będzie widać na filmie(co później).Starał się być sprytny i czekał aż wyjdę teleportem poza wieżą,ja za to poczekałem piętro wyżej.Najlepsze jest to,że idealnie w tym samym momencie,kiedy uświadomił sobie swą pomyłkę i wyszedł po schodach zniknął mi skull ![]() Po uzupełnieniu run w depo udałem się do Ab.Po drodze zabiłem knighta na dwarven bridge ![]() ![]() Zginął sekundę po tym... ![]() Ktoś odruchowo dał attack widząc white skulla.Cóż free kill dla mnie ![]() ![]() Niestety Polacy nie byliby Polakami,gdyby nie wtykali nosów w nie swoje sprawy.Tutaj widzimy ładny gangbang wykonany przez rodaków. ![]() ![]() ![]() Dwójka bohaterów zrozumiała swój błąd ![]() ![]() Chwile potem dostał z gfb zza ekranu i padł-nie widać tego. ![]() Tjaaa i gwóźdź programu ![]() ![]() Trzeba przyznać,że mieli niezłą synchronizację(a raczej farta ![]() ![]() Tradycyjnie nakręciłem film.Dla chętnych do pobrania z tąd: http://www.members.lycos.co.uk/tibia...enstwoHoba.rec |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Choryniec Zdroj
![]() |
![]() Fajne SSki, oczywiscie filmik sciagniety i zabieram sie do ogladania.
Co to pierwszego SSa gdybys pierwszy nie zaatakowal to bys nie mial white skulla a moze jednak to ona f-bomby puscila ale jednak nie wierze zeby to Hobondrus nie zaczal 9ogladalem twoj filmik terz bedzie ten a i jeszcze duzo o tobie slyszalem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Sierpc
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojtek Radio
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 35
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Gratz screenow. widac PK'erka to twoj zywiol xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Nie popieram pk ale powiem ci ze troche zanoobiles... Nie idzie sie do miasta jak sie pekuje
![]() ![]() Pozdro Shimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Hmm.. niezle serio, ssy tez niezle wysly a jaki loot?? znaczy trudno nazwac to lootem ale co wypadalo z zabitych przez ciebie gosci??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Swietne ss'y! Z kumplem bierzemy z ciebie przyklad i dwoma 11lvlami zabilismy 20 i 25lvl
![]() ![]() A obok niego ja stalem. BTW. Z Wielkim i tak szans duzych bys nie mial ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: 3 miasto
Imię: Vincent Bell
Profesja: Knight
Gildia: Order of Merlin
Świat: Refugia
Poziom: 121
Skille: 94/94
Poziom mag.: 7
|
![]() Będąc szczerym nie mam pojęcia co was tak w tym wszystkim cieszy. Czy gra w tibie polega na tym zeby pekowac i potem sie tym chwalic??
In my opinion takie topici sa do niczego ![]() C ya in tibia |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
@topic FAjne ss ale ja np nie nawidze PKerów ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() Heh, spoko SSy, tyle że PK :/ Ale wiecie co? W Tibii jest mały bug...nawet kiedy masz napis "You are dead" ale jeszcze stoisz, to mozesz się UHnąć...i przeżyć
![]() 15:57 You are dead. 15:57 Petersaber: Exura ""Time to die!!! 15:57 You lose 5 mana blocking an attack by a giant spider. 15:57 You ae posioned. Przepisałem to ze Kanału Default, ale zapomniaem dać screena... Macie tutaj linka do tego GSa ![]() http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=17580 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() fajne ss
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: 3 miasto
Imię: Vincent Bell
Gildia: Order of Merlin
Świat: Refugia
Poziom: 121
Skille: 94/94
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
No tak z tym ze to czesc gry to moze i masz racje. Gram na Valorii (ktora jest serwerem PvP) wiec wiem o co chodzi. Hmm... Czy padlem kiedys od PK-era?? Pewnie tak. Ale jak to sie mowi "Co sie odwlecze to nie uciecze" Aha btw ciezko by bylo byle PK-erowi zabic 50 lvl Knighta. Swojego zdania nie zmienie. This topic SUX!! ![]() Cya in tha game... ![]() |
|
![]() |
![]() |