|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2007
|
![]() Robimy to oglądając reklamy przez pół minuty
1. Wchodzimy na http://www.paypal.pl UWAGA, wciskamy "Załóż konto". Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Następnie wypełniamy i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy "Anuluj"). Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze za oglądanie reklam. 2. Wchodzimy na http://www.bestpaid***.cn/?r=piotrek2474 UWAGA (nie zwracajcie uwagi na to że jest tam Piotrek2474, bo to mi pomoże a wy nic nie tracicie tylko zyskujecie troche kasy na początek) i tam się rejestrujemy. Strona jest w j. angielskim więc dla ułatwienia podam poniżej co i jak: Klikamy na Register w prawym górnym rogu i kolejno wypełniamy pola: * Username (3 - 15 characters - no special characters)- Wybrany login - może być ten z Ikariam * Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków) * Confirm Password- Potwierdzenie hasła * Email Address- Adres E-mail * Confirm Email Address- Potwierdzenie E-maila - 2gi raz ten sam * PayPal E-mail Address For Payments- Wpisujesz tutaj ten E-mail, którego użyłeś przy rejestracji się na PayPal. * Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz. * Referrer (if any)- Tam możecie wpisać Piotrek2474 , podobno podając login osoby zarejestrowanej dostaje się 0,20$ na start * Terms of Service- regulamin (przeczytałem cały i nic nie ma złego w tej rzeczy) * Security code-przepisujemy kod z obrazka I wciskamy Register Logowanie się: Klikamy Login w prawym górnym rogu. Username (Twoja nazwa): Password (Hasło): Security Code: (Kod zabezpieczający, który widzisz na obrazku) A tu mały opis jak się zarabia na tej stronce: Wciskamy Surf Ads Tam znajdują się linki stron, które należy odwiedzić. Klikamy na pierwszy. Odczekujemy 30 sec, aż pojawi się w lewym górnym rogu napis Done z zielonym ptaszkiem i klikamy na kolejny link. (I tak każdy aż do końca. Każdą reklamę trzeba uruchamiać osobno i odczekać, w innym przypadku nie zalicza jako odwiedzoną) *Jeżeli już wszystkie mamy zaznaczone jako obejrzane to czekamy do jutra aż ukażą się nowe linki do przeglądania i powtarzamy czynność. Jak chcemy zobaczyć ile zarobiliśmy to wchodzimy na statystyki swojego konta wciskając: My Stats Najważniejsze jest: Balance Information Tam podają ile $ aktualnie posiadasz. Jeżeli będzie powyżej 10$ to możesz je przerzucić na paypal wciskając cashout Mozna podobnie robic z innymi stronami wystarczy wpisac w google.pl zarabianie w internecie. Kolega tak zarobił podobno na PACCa w tibi i to wlasnie od niego znam ten sposób. On ma tego zapewłnione około 20 zakładek i jak kilknie w kazda z nich na kazdej strone to zarabia około 2$ dziennie. Ostatnio edytowany przez Geheris - 25-06-2008 o 23:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Jest bardzo duzo takich firm. Mogles dac jakies dowody na to, ze firma jest wyplacalna
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2007
|
![]() Jednym z powodów moze byc to ze kolega kupił sobie pacca a ja sobie kupiłem Impy w Tales of Pirates za 10,75 $ wiec moim zdaniem się opłaca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() Daj jakiś wiarygodny dowód np. kwitek z banku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() taaaaak nie mylilem sie kolejna zenujaca reklama jakgos pseudozarabiacza
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() oddam konto na wysokim poziomie
screen - http://gos.pl/?cc |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Aby miec pacca trzeba na to zarobic a nie ... siedziec na krzesle
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() @up
a jednak mozna ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() No to właź w ten link, i ciesz sie wakacjami bez chara.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Biała Podlaska
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Może kiedyś ;]
Świat: Celesta
Poziom: 48
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
|
![]() hehe, ja zarabiam przez ***.to, ponieważ już mi wypłacili 10 dolców ;]
aktualnie mam na ***ie 4 dolary i 11 poleconych xD Jeśli ktoś chce się dowiedzieć jak zarabiać w necie przez ***a niech wejdzie, jakzarabiacwnecie.wordpress.com Pozdrawiam ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem