|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nie chce mi się pisać wyjaśniającego posta o fabulę, lub robić prologu, ponieważ nie miałem na to pomysłu i zepsuło by to fake...
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() Wiem, że może to wyglądać na super hero, bo zabił strażnika i uniknął ciosu jednak to zbiego okoliczności i szczęście ;> No i wiem, że narazie mało... W następnych partach będzie więcej ten tylko taki ubogi. @edit No i w temacie literówka... ;s
![]() Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 26-05-2008 o 20:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne, ale hmm...
Nie wszystkie outy Twoje ( w dodatku Ci ludzie się nie ruszają >.> ), a już powinieneś trochę więcej swoich używać ; D Ogólnie to miasto jakieś takie... Znów od razu part 1? Ehh... W sumie mógłbyś z tego zrobić prolog, "ale po co" ;< Koniec komentarza.
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() wlasciwie to podoba mi sie tylko ta czesc, kiedy jest w swojej 'kryjowce'
to miasto ci jakies takie nijakie wyszlo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Tak jak panowie up, miasto jest takie "pustawe" i nie ciekawe. Fabula szczerze powiem ze oryginalna i jestem ciekawy jak dalej ja rozwiniesz. Narazie do oceniania nie ma za wiele, wiec czekam na nastepny odcinek. ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() 8/10
dziwny ten sprzedawc ![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Sklejka ogólnie dobra. Znalazłem jeden błąd. Obrazek 11. Ta dziura wygląda ohydnie. Ogólnie fajne. Masz 9/10.
EDIT: Jeszcze jeden błąd w 13 obrazku zamiast "rozdział" jest napisane "rodział"
![]() ![]() Notka My Music List: 1. HappySad, 2. System of a Down, 3. Harlem, 4. Dżem, 5. Coma, 6. Kombajn do zbierania kur po wiosce. 7. Farben Lehre Only rock/hard rock Ostatnio edytowany przez mana'potion - 27-05-2008 o 09:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Drugi Part ;S
16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() 29. ![]() 30. ![]() 31. ![]() 32. ![]() 33. ![]() 34. ![]() 35. ![]() 36. ![]() 37. ![]() 38. ![]() 39. ![]() 40. ![]() 41. ![]() 42. ![]() Wiem, że ten part trochę późno ale miałem duży brak weny xD. Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 27-06-2008 o 17:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Zenix Knight
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() juz o tym fake`i zapomniałem ale bardzo mi się podoba
ale mam pytanie wczesnei odstawił miecz a jak się obudził go nie było jak to :? przez te pomyłke oprucz 10/10 dam 9/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() Fake ciekawy, jednak mam wrażenie, że coś podobnego widziałem... Ale i tak podoba mi się pomysł xD
Ładnie Ci to wyszło. plusy i minusy: - Brak trawy w mieście(oprócz tych małych, wystających kępek) - Targ dziwny. Czemu wszystko jest połączone? - Dom kapitana pusty - Ten outfit drugiego "innego" zbyt kojarzy mi się z Naruto... Ciekawe czemu? ;p + Na targu są ludzie. Nawet przemieszczają się! + Otwarta książka. Po prostu podoba mi się xD + Kapitan i Syaoran wyczytali to samo, w takiej samej książce. Ocena: Hmm... 8.5/10 Fake mi się podoba xD Naxt palt plax!
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Rzeszów
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
|
![]() Ładne!
Otwarta księga o_O. Ładna sklejka, a szczególnie spodobał mi się efekt zmiany w zwierzaka i fajna... krew! Może łatwe do zrobienia ale cieszy oko ![]() Ogólnie 9/10 ![]() Next part plox? xD Cu |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz co to znaczy oprócz? ...
@topic: Efekt przemiany jest trochę jaśniejszy niż wcześniej, no i trochę mi się nie podoba ( dla mnie powinien owijać tego kto się przemienia ;s ). Okno z tekstem ( suwak i you read... w dodatku Show Text xD ). Mogłeś jakąś kartkę zrobić czy coś tam ;d Przy nieżywym kapitanie dziwna krew. Ten taki widok, czy co to tam jest - głupi. Jakoś dziwnie wygląda to nowe podłoże na tle tego miastowego... Sarvo ma jakiś dziwny out xD Hmm... 8= / 10 ;d
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2008
|
![]() Ocena: No... niech będzie 8/10, bo fabularnie wciąga, ale np. nie podoba mi się ta krew, niektóre lokacje puste i niezbyt pasuje te nowe podłoże do miejskiego bruku.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hoho! Co ja tu widze! Matixowi zachcialo sie robic fakea. No i fajnie...
Plusy: + Zajebiscie oryginalna fabula a przedewszystkim wciagajaca. + Ladna sklejka. + Wiekrzosc outfitow jest dobra. + Roznorodna roslinnosc i dodatki do traw. + Efekty sa ok. + Milo sie czyta... Minusy: - ... ale moglbys dac bardziej rozbudowane zdania. Czytalo by sie moze troche dluzej ale z pewnoscia bylo by ciekawiej i milej. - Puste pomieszczenia. Staraj sie urozmaicac i dawac ozdoby do domkow. - Stare, nieladne sciany ktore sa w rezydencji gdzie mieszka Kapitan. - Przy lokacji na 3 obrazku, ta brazowa ziemia nie za bardzo pasuje. Nie ladnie to wyglada wizualnie jak dla mnie. Ogolnie jestem ciekawy jak bedzie dalej sie rozwijal fake. Rob dalej. Czekam na nastepny odcinek. Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 27-06-2008 o 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() troche... dziwne. z jednej strony nie powala grafika, jednak podoba mi sie. jest w nim cos, co wciaga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 3 PART... Hoho dwa party w jeden dzień naprawdę mi się nudziło xD
43. ![]() 44. ![]() 45. ![]() 46. ![]() 47. ![]() 48. ![]() 49. ![]() 50. ![]() 51. ![]() 52. ![]() 53. ![]() 54. ![]() 55. ![]() 56. ![]() 57. ![]() 58. ![]() 59. ![]() 60. ![]() 61. ![]() 62. ![]() 63. ![]() 64. ![]() Komcić or dje! Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 27-06-2008 o 23:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe, jestem ja, jest Pedziej, ladne gory, zajebista fabula. Nic doadc nic ujac... Ocena: 9/10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Śmiesznie wyglądają te miecze na plecach.
Nawet miło mi się czytało. Chociaż mógłbyś zrezygnować z cyfr i skrótów.
![]() |
#19 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() SZybko dajesz party, no no xD Przejdźmy do konkretów. Fabuła? Zaj... to znaczy, bardzo oryginalna
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2008
Stan: Początkujący
Świat: Honera
Poziom: 17
Skille: 57/45
Poziom mag.: 1
|
![]() Nie, żebym był upierdliwy, czy coś, jestem nowy na forum i w ogóle, ale...
Czy tu jest jakaś pieprzona zasada, że co drugi fake ma być o zabójcach/ninjach ? |
![]() |
![]() |