|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2008
Lokacja: Dział Fake'i <3
Stan: Niegrający
|
![]() Witam, zwracam się z pytaniem, mianowicie, czy dobrze jest grać na serwerze Candia? Proszę o podanie tych informacji:
- Ile jest na tym serwerze polaków (nie żeby mi na tym zależało)? - Ile kosztują tam itemy (P set, K set, Bohy, GS, Royal Spear, Blue Robe)? - O których godzinach jest tam najmniej graczy? Z góry dziękuję!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Imię: Tar-Tajniak
Profesja: Druid
Świat: Luminera
Poziom: 46
Poziom mag.: 44
|
![]() Najmniej graczy na wszystkich serwerach jest o 24-07 godzinie.
Kolejki są straszne, już o 18 nawet 200 osób niekiedy. Gram tam rookstayerem więc cen za bardzo nie znam. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rasialdix
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 92
Skille: 84/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Powiem ci tak jest tu pełno botterów i 2 gildie które cały czas sie kłócą i trapują.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
Poziom: 101
Skille: 80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() 1. Polaków jest nawet dużo =], ale sa też br itp.
2. Plate arm = ok 400 gp, plate legi = 300-400 gp, bohy = 37-40k, RSpears = 2k-2,5k za 100 szt, blue robe = hmm 11-14k ale nie jestem pewien =] GS niemam pojęcia 3. Teraz w czasie wakacji niema aż takich dużych kolejek zaczynają sie one od ok 11:00 - 12:00 rano a kończą około 22:00 - 22:40 zależy od dnia =]. A po wakacjach jak muwił pan 2UP kolejki po 200 są bardzo częste od 18:00 a o 14:00 są po 100. Co do boterów to jest ich trochę ale to już zależy w jakich miejscach będziesz expił na dwarf guard niema żadnych, na elf fort to jest i to całkiem sporo reszty nie będę wymieniał =]. A co do trapowania a gram na tym serwie bardzo długo nigdy nie trapował mnie jakiś h lvl albo coś ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napiszcie jeszcze na których innych serwerach non-pvp lepiej grac niż na candii.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm o ile mi wiadomo na celescie niema kolejek ale podobno dużo expowisk zapchanych są pl i br z cenami nie wiem jak jest. Jedyny + to to, że niema aż tak dużych kolejek jak na candi a o reszcie non-pvp sie nie wypowiadam bo nie wiem jak tam jest =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Wery far tu de north
Stan: Początkujący
Gildia: hentnie cje poznam blirzej
Świat: Rurznie
Poziom: 500
Skille: durze
Poziom mag.: 54
|
![]() Cytuj:
Ad. 2 Tanio jest xP Ad. 3 Stale ogromne kolejki Co do pytania z ostatniego posta polecam ci Guardie, niby full a sa wolne domki, kolejek brak, DUZO mniej ludzi niz na Candi. @Down Ja bym wzial palka ale nie sugeruj sie mna bo ja zawsze gram palkiem ![]() Ostatnio edytowany przez RzalIbul - 28-06-2008 o 22:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @RzalIbul
Bardzo dziękuje, przekonałeś mnie co do Guardii, i jeszcze jedno. Jaka profesja najbardziej pasuje do gry na non-pvp (Waham się między Rycerzem a Paladynem)? Z góry dziękuje!
![]() Ostatnio edytowany przez Dyzuyx - 28-06-2008 o 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak ci się chce skilować to knight trochę mniej chęci palek, no chyba, że chcesz kupić potem pacca to radziłbym raczej knighta =]
|
![]() |
![]() |