|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2008
Lokacja: Venore
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
![]() Witam , w tym temacie proszę składać prośby na nicki.
Proszę napisać czy: - Ile ma być słów tzn ( ma byc nick np. Kromka czy Dark Warrior Kromka ) rozumiecie ;d - Jaka profesja będziecie chcieli zrobić
Mój poradnik Dla Druida KLIK A może? Chcesz kromke mnie? Co za hardcorowiec LOL Character Deaths Feb 20 2009, 18:25:12 Died at Level 7 by an orshabaal Feb 16 2009, 17:35:35 Died at Level 8 by a Hellfire Fighter Feb 16 2009, 17:34:52 Died at Level 8 by an orshabaal Feb 16 2009, 17:34:26 Died at Level 8 by a Demon Feb 16 2009, 11:28:44 Died at Level 8 by a Tortoise |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 41
Skille: --/--
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() jestes zalosny
![]() totalna nie trafiles z tym tematem kolego. ; / |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @ta p'dolona kromka
najpierw chciales mnie zjechac na forum mojego serva... Patrze... a tu co ? Jakis nieogar co ledwo wbil 23 lvl swoim uber elite pallkiem z Npvp (szacun jestes fajny). Teraz robisz temat, w ktorym za kij nie wiadomo o co chodzi i próbujesz byc na sile jakis elo ziom fajny czesc daj notke ;| z@l ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jezeli chcesz wymyslac ludziom nicki typu "Dark Warrior Kromka" to lepiej sobie daruj. ^^
A tak na serio, to temat zupelnie zbedny. W necie jest od grona generatorow, a na forum widzialem (dosc stary ale jednak) poradnik, ktory pomaga "stworzyc" jakis nick, pozatym ludzie (przynajmniej wieksza czesc) sami potrafia wymyslic sobie zadowalajacy ich nick. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Nie potrzebnie robisz takie posty. Zaśmiecasz forum