|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
|
![]() Witajcie...Kurde mam taki problem, bo zawsze wydawało mi się, że pz na dezercie był tylko wtedy jak sie wchodziło przez bramkę i to bylo miejsce gdzie sie kładzie sword spellbook itp. I gdy palek przekręca wajche to jest tp do skrzynek...i tam właśnie nigdy nie było pz co nie? odrazu mozna bylo nawalać gdy typ wzial 10k, moj kumpel mowi, że pz był, aż do schodów na gore O_o
Jak to było pamiętacie? xd |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() tam nie było i nie ma pz'ta... a twój kumpel najprawdopodobniej albo jest nubem albo nie włączył funkcji atakowania graczy bez skulla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Negard
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: +25
Skille: +70/+70
Poziom mag.: +4
![]() |
![]() Owszem jest PZ!
Został on dodany w jakimś update, lecz nie wiem którym. 4 Dni temu robiłem desert quest i spostrzegłem ze jest tam PZ. Sam byłem rozczarowany. Quest nie jest trudny możesz iść sprawdzić. Owszem nie było PZ'u gdy grałem jakieś pól roku temu. Ostatnio edytowany przez Dragone - 26-02-2009 o 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Dolnyśląsk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Epoca
Poziom: 186
Skille: 103/100
Poziom mag.: 23
|
![]() Tak jest pz na miejscu gdzie kładziesz itemy i cały final room oraz po wyjsciu na górze schodów te dwie kratki pomiedzy ścianami(odrazu na wyjsciu).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Czy tak trudno użyć szukajki-.-? Temat był poruszany już parenaście razy w ciągu ostatnich tygodni...
|
![]() |
![]() |