|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() W imieniu wszystkich członków grupy powstałej na witrynie rookgaard.pl chemy Wam przedstawić:
Rookgaard Anty Botters Organization ![]() Jest to organizacja walcząca z botami we wszystkich światach. Pomagamy w trapach, próbie zbanowania bądź zdeletowania. Poszukujemy również chętnych do rozszerzenia naszej działalności i zwalczenia większości (wszystkich się nie zlikwiduje ![]() Przez krótki okres czasu udało nam się zbanować/trapnąć kilkudziesięciu botów, w tym Helladesa i Krabta. W sprawie organizacji pomagają nam wybitni rookstayerzy, którzy popierają naszą organizację. Na tej stronie znajdziecie listę członków i teczki ich dokonań. Oni mogą Wam pomóc z wszelkimi problemami na Waszych serwerach. Tutaj natomiast znajduje się lista wszystkich botterów, którą aktualizujemy na bieżąco poprzez zgłoszenia, jakie do nas są wysyłane (lub których znajdujemy osobiście). Jeżeli jesteście jednak zainteresowani wstąpieniem do naszej grupy przeczytajcie uważnie tego posta i wysłać podanie do mnie bezpośrednio na tibia.pl, PW na forum rookgaard.pl do Styzite (Kyron) bądź Eldryzif lub pod numer GG Kyrona (8189373). Razem wyczyścimy Rookgaard. ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Hakuoh - 16-06-2008 o 19:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() No natychmiast się zapisuje!
![]() @I oto wyczekiwany edit A w nim jak nie kto jak ja ![]() •Sir Kalah - Arcania Teczka: (Zabicie Honey Taker) (niedługo będzie za zabicie Curry Shot) dzisiaj zabilem
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 17-06-2008 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Pomysl naprawde dobry i mam nadzieje ze bedzie skuteczny. Aktualnie od niedawna zaczolem grac swoim rookstayerem i natknolem sie na jednego botera (woahhh, powalajaca liczba! xd). Jak zawsze wysylam raport i jak zawsze GM nie interweniuje. Jak bede mial chwile czasu i bede spelnial dane wymogi to zglosze sie do grupy. Jak narazie zycze wam wiele sukcesow w wykonywanym "zawodzie" ^^
Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 16-06-2008 o 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Berylia
|
![]() Pomysl dobry ale nie da sie tego zrobic zeby zaczac takie czyszczenie musieli by co niektórzy zaczac od siebie:>
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Polecam ich usługi. Działają na wszystkich światach. Bez żadnych zobowiązań.Pomoc uzyskałem już klika razy, botterzy zostali trapnięci w ciągu ok. pół godziny od zgłoszenia. Na dodatek gmosy bez problemy rozpoznają ten skrót.
RABO - MŁOT NA BOTTERÓW! :O Wjal
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() czaaaaaaaderska organizacja. co wam botterzy przeszkadzaja?? zrobili wam cos??
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Imię: Dark Rock'stayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
![]() wiesz....niektorzy nie lubia czarnych niektorzy nie lubia botterow taki jest ten swiat okrutny i zuy!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Wszystkie bottery to kiełbasy (i brudasy).
Wjal
Hasta lá vista, w toku apokalipsa strzał w stylu Giggsa, szybki aż w fotel wciska Ostry zakazany jak ekshibicjonista, który macha swoim fiutem do taktów partytury Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 17-06-2008 o 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Nie jestem kiełbasa! :<
Nigdy mnie nie zlapiecie! ^^ Ostatnio edytowany przez Darkk'Horseman - 17-06-2008 o 17:42. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() po co lapac ~8 lvla? ;> daj nick to zobaczymy ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zjazd R.A.B.O 2008 (Tak na dobry początek współpracy z nami) ![]() Środa 2 Lipca 2008 (Jeżeli nie będzie Update). Na Serwerze Askara W najbliższą środę o godzinie 12.00 odbędzie się zjazd członków R.A.B.O. na serwerze Askara. Liczymy, że przynajmniej większość ludzi należących do naszej organizacji na zjeździe się pojawi. Wszyscy zbieramy się w środę na Askarze, w temple na Rookgaardzie, o godzinie 12.00. Każdy członek powinien założyć chara, ze swoim nickiem i na końcu dodana nazwa serwera "Askara". Czekamy do godziny 12.20, a następnie wszyscy udajemy się do Minotaur Hell, które zostanie zablokowane, żeby nooby nie mogły się dostać na nasze spotkanie. Zaprosimy też gości za zagranicy: Mythosa, Filho, Rook'Lulo itd. A po co to wszystko? -Chodzi o lepsze poznanie siebie nawzajem. Musimy w końcu wiedzieć, z kim jesteśmy w R.A.B.O. Będzie free żarcie i w ogóle zabawa na całego uhaha. -Rozreklamowanie R.A.B.O. na wszystkich tibijskich serwerach. Omówimy z wami wszystko, co dotyczy reklamowania R.A.B.O. Chcemy mieć jak najwięcej osób, grających Fair Play i walczących z botterami. -Chcemy stworzyć ogromną bot liste i wybijać każdego pokolei. Będziecie mi reportować na PW w trakcie trwania spotkania. Będe wpisywał botterów na scrolla. -Wybór strojów, które powinno nosić R.A.B.O, podczas masowego zwalczania botterów (akcji na innych serwerach). Ustalimy Jury, każdy przebierze się w inny outfit i Jury wybierze najlepsze barwy dla R.A.B.O. -Tak jak już mówiłem, ustalimy cały regulamin R.A.B.O., warunki rekrutacji, poznamy się lepiej, pobawimy z minoskami, może uda nam się ściągnąć GMa na nasze spotkanie ; ) - Będą też goście zza granicy. Narazie nic nie obiecuje. Każdy opowie nam coś o sobie i co go skłoniło do przyłączenia się do R.A.B.O. -Będą robione zdjęcia, relacje z tej imprezy, Vial na pewno będzie kręcił film. Wszystko będzie na Youtubie, a screeny w specjalnym temacie na Rookgaard.pl. Dzięki takim spotkaniom, możemy skłonić więcej ludzi, aby dołączyli do R.A.B.O. Będzie mega galeria screenów z całej imprezy. Jeżeli należysz do R.A.B.O., koniecznie musisz tam być. Spodziewamy się tam przynajmniej 25 osób. O szczegóły pytać na PW. I pamiętaj. Środa, 2 lipca godzina 12.00 w temple na Askarze. Pozdrawiamy ~~Rookgaard Anty Botters Organization
![]() Ostatnio edytowany przez Hakuoh - 29-06-2008 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() No widze ze wasza organizacja to nie tylko praca ale tez mila zabawa ze znajomymi. No a ja mam takie pytanie. Czy jest jeszcze mozliwosc dostania sie w wasze szeregi?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Miałem robic 2 chara, dzięki Wam już postanowiłem! Będzie to rookstayer
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Codziennie, w każdym momencie możecie wysyłać podania na forum t.pl na PW lub na forum rookgaard.pl do Eldryzifa lub Stytize.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Ten pomysł jest całkiem:
![]() Sorry, musiałem to zrobić. Ten jeden raz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() ey nie to ze sie czepiam ale w tym logo R.A.B.O. brakuje kropki po "O" nie wiem moze tej kropki nie ma tam byc ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rekrutacja zamknięta do czwartku.
Decyzja lidera Stytize.
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2008
|
![]() Uważam, że sam pomysł jest fajny choć trudny do zrealizowania. No i jak napisano już wyżej niektórzy muszą najpierw zacząć od siebie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |