![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() Cześć. Wiem, że tego tematu powinno tutaj nie być, ale jestem wprost zdesperowany. Od 3 dni próbuje kupić wyvern fang. Nikt nie sprzedaje. Mam 23 lvl i myśle nad zakupem bright sword'a, ponieważ bs'a sprzedaje dość dużo ludzi, więc mógłbym go mieć od zaraz, ale znowu ograniczenie lvl na 30 poziom. Różnica jest dość duża więc mam do was pytanie. Czy bardziej sie opłaca kupić crimsona, czy bs'a? Thx za odp
Pozdrawiam Juran down@ ok, thx, kupie crimsona
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ Ostatnio edytowany przez juran_se_spychowa - 16-08-2008 o 23:22. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() Na ten lvl lepiej jeszcze crimsona. Bs założyłem na 27 lvl bo mi crimson wypadł po dedzie i na oko hity były takie same. Czyli na 23 będziesz miał raczej słabe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Friends
Świat: Harmonia
Poziom: 90
|
![]() @up
racja, crimsonem lepsze hity wejdą niż bs'em na tym lvlu ale i tak dasz rade z bs'em bo różnica aż taka OGROMNA nie jest ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leviathan Palladyn
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() hej - żeby nie było nowego tematu spamu ple ple ple - kupiłem demonrage sworda na 27 levelu - no cholerna okazja nie mogłem nie kupić za taką cene - i co lepiej założyć - wivern fanga czy demonraga - chodzi mi o dmng bo wiem że obrona będzie słabsza ale z czego będą większe hity
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Z fanga powinieneś walić, beda wieksze hity, do pełnego dmg z demonrage ci zaduzo lvli brakuje. A tak właściwie to zawsze sam możesz iść i sprawdzić z czego ci sie lepiej leje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2008
Lokacja: City of Hell - Słupsk
Stan: Niegrający
Imię: Lord Holdus
Profesja: Knight
Gildia: New Happening
Świat: Guardia
|
![]() Z mojego doświadczenia wiem, że Demonrage Sworda warto nosić od 50-55 lvla, wtedy wchodzą prawie max hity.