|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: nie, nie jestem dziewczyną
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Trudny wybór. Powiedzcie mi którą z tych klas lepiej wybrać i dlaczego?
Z góry dzięki za posty _________________________________________ Natylia > Danubia > Knight > 16lvl
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() To zależy kim chcesz być.
Druid- Włada w 70% magią leczniczą i robi uhy które można dobrze sprzedać Sorcerer- Włada w 70% magią wojenną i robi sdeki ale na nie trzeba popracwać i dużo many zabierają, i mają tylko 1 strzał z tego runu SD. Bardziej się opyla Druid bo jest bardziej opłacalny ![]() ![]() P.S. byłem sorkiem i mi sie znudziło, jestem druidem i jest cool! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Moim, skromnym zdaniem (oczywiście palki rulez) lepszy jest Druid. Pakujesz w Uhy i każdej profesji (szczególnie knightowi) się przydasz. Szybko zarabiasz kasę (Uhy rozchodzą się, jak świerze bułeczki 8) ). Mag nie jest zły. SD potrafi nieźle sqopać podushkę
![]() Jednak wszystko zależy od Ciebie ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Ja dzisiaj wybralem klase - druid - uważam że jest ciekawszy
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() gralem palkiem i mialem ten sam dylemat przy nowym char. wybralem sorca i jestem bbbbbbbaaaaaaaaarrrrrrrrrrddddddddddzzzzzzzzzzoooo ooooo zadowolony
POLECAM |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Lokacja: nie, nie jestem dziewczyną
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ile kosztuje BP of SD od Maga? (jeśli drudem jesteś)
_______________________________________ Natylia > Danubia > Knight > 16lvl
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2003
|
![]() oj chyba z maga przezuce sie na druida
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 209
![]() |
![]() Ja osobiście mam maga i uważam że jest to lepsza postac szczególnie na wysokim lvl.
SD chodz po 4K a UH można kupić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja mam druida i sie z tego ciesze.Ale mozna sorcerem kupowac uh po 2 k i jest chyba nim lepiej grac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() to zalezy moim zdaniem sie rowanaja miej wiecej ja ta wole sorca bo sds sam se zobic a UH pelno ludzi sprzedaje a kto ci sds sprzeda??zadko sie trafia ze ktos sprzedaje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2003
|
![]() Co wolisz?
Druid specializuje sie w leczeniu. Mag sie specjalizuje w atakowaniu. Twoj wybur. Ja wole druidka osobiscie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
|
![]() Moim osobistym zdaniem... Wybieraj! Jeśli wolisz zarabiać dużo kasy wybierz bramkę umer 1! (druid). SD sie raczej nie przydaja knightom (wymagany zbyt duzy mlvl) dlayego mozesz palkom sprzedawac dobre czary atakujace więc... wybierz bramkę numer 2! (mag). Wybieraj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Ja gram knightem bo lubie. Wyprowadzilem sobiew druida zeby mi UH robil mam tez sorca ktory robi SD.
Mam kozysci takie ze nie musze placic za UH a za sprzedaz SD juz se duzo fajnych rzeczy kupilem. Z tego wynika ze i druid i sorcer to dwie wypasione charaktery. Do ciebie nalezy wybor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() palladin jest najleprzy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2008
|
![]() Ja tam gram ryckiem ale grałem tez i drutem i mam tez i maga ;P( palka nigdy nie lubilem) Jezeli chodzi o wygur mag kontra drut stawiam na druta jezeli chodzi o kase a jezeli chcesz miec wiecej przygody z gry mozesz sie zabawic magiem. Obecnie poczatkuje w tej profesji ale mam juz swoje lata w tibi i wiem o co biega
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |