|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Mam pytanie czy mogę 35 ED expić masowo na wiwernach lub na dragach i czy się zwróci (bez summonów). Mlvl 36 eq: Blue Robe, Vampire Shield, Hailstorm Rod, Crown Helmet, Plate Legs. A także czy mogę expić na necro na drefii z summonami i na małpach bez summonów a także na Hellheim do poziomu z Bonebeasami??? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Nie zwróci się.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Pallek Rafaels
Profesja: Paladin
Świat: Pythera
Poziom: 47
Skille: 79/60+
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Taki sam temat jest założony przez ciebie kilka linijek niżej.
![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Skille: 86+\83+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
teraz latam sobie na necro z e flamem dziś boszki mi weszły z 3ego necro, poza tym dziś byłem se na veno d lair biłem z frigo, ubiłem z 20 dragów bez żadnych problemów do tego wylociłem 2x woi d shielda, ogólnie musze powiedzieć że taki ed rządzi :-)
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem 35 ed to raczej na tombah
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 106
|
![]() 35 to tomby masz racje ^ lub necro tez dobry pomysł waste nie ma exp tez nie zły jak na ten lvl polecam tar tomba vapki se bij i bone bisty bedziesz mial zajebisty exp a jak Ci sie kasa skonczy robisz runy na bocie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ja ci radze do 45 lvl siedziec na jakims tombie z vampami (o ile masz kasy na waste bo tam loteria czy masz loota )
Lub dragi ale bez summonow też w nadziei na loota Wyverny to shit wiec daj se z nimi spokoj ![]() Ewentualnie możesz jeszcze zrobic questa na nargror i tam siedzieć . ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() To "se" kup słownik, ciekawe czy znajdziesz takie słowo.
Pozdro 600 Na tym hellheim na auto siedzisz? To gz ;o
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() Idź na piratów... raczej z monkami, a za pare lvli solo do 50 lvla, rób lootbagi i w ten sposób powinno Ci sie zwrócić. Potem na drefie necro huntać z dsami i tak od ~60 lvla ancient scaraby. 1 problem będziesz musiał kupić gfb od sorca. Na ancientach sporo czasu możesz siedzieć moim zdaniem lepiej niż na hydrach. Z czasem zaczniesz chodzić z kolegami na demce i poznasz prawdziwy smak gry. Ja zatrzymałem się na ancientach i przestałem grać bo grałem sorcem... smutne ;/
|
![]() |
![]() |