|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Tak weź 4bp smp i bp shp i z 25 enchanted spearów
Na ostatnie 2 potworki użyj utamki a na i przed wejściem na każdą utani hura będziesz mógł łatwiej unikać ataków w zwarciu. Na tego potwora co wygląda jak barbarian brutemaren użyj exevo mas sana bo za szybko się leczy. Btw. BYŁO! Ostatnio edytowany przez Ghard Lage - 05-07-2008 o 11:59. |
![]() |
![]() |
#3 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() ja na 46rp zrobiłem z waste 1,5 bp zwykłych mana potów i 5 enchantek
up nie wie co mówi: 1. żadnej utamy nie uzywaj, powiekszy waste - na luzie je ubijesz 2. JAKIE EXEVO MAS SAN? Lol. Juz lepiej wyjdzie ze zwykłym exori sanem, nawet bez niego na luzie sobie poradzisz. Wez jeszcze dwarven ringa bo z djinem miałem problem gdy go nie wziałem, przywołał 2 inne a ja nie mogłem uciec i ciagle 'exura san' dopóki go nie zabiłem i byłem pijany do 7 potwora. Ostatnio edytowany przez robek - 05-07-2008 o 12:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Te Potfory Zmjotom Cje Na Chita !!!1!11
<kce Byc Fainy>
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Londyn
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 72
![]() |
![]() #up
Zal takich ludzi ;|. #topic Zaopatrz się w Enchanted Speary, Strong Mana Potions, Strong Health Potions. Ostatnie trzy potwory (Żywiołaki?) będą najcięższe ale bij je bez Utamo. Exura San + Exura Gran dla leczenia. Weź też pare run obszarowych bo nie które potwory znikają.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
|
![]() robilem na podobnym lvlu i skillach 2 arene..wez dwarven ringa.nie sluchaj kretynow ponad mna- ostatnie 2 potworyk oniecznie utamka bo nie wyrobisz jak bedziesz jeszcze cona walil ; ) dobrze Ci radze chyba ze chcesz pasc.Wez enchanted tak jak mowia a co do manasow to nie wiem bo nie pamietam ale wez full cap i tyle
![]() elo mam ndzieje zepomoglem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja robiłem 2 arenę 55 rp ze słabymi skillami [73/50] z royal spearów.
I polecam ci wziąć 3-4bp Strong mana potion i 1-2bp strong health potion , dwarven ringa. Radzę ci szczególnie uważać na 2 ostatnie potwory (spirit of water nie jest aż tak silny poprotsu uciekaj i bij) Jednak spirit of fire jest naprawdę mocny w pewnym momencie miałem 12 hp więc uważaj utamy nie używaj bo to waste w chuj i i tak z nią nie wyrobisz lecz się poprostu z shp albo z exura vita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() spokojnie dasz rade... ja moim rp 2 arene zrobilem na 40 lvlu, bylo kilka goracych mometow ale przy tym djinie tylko. ostatnie 3 proscizna bez utamki na hurze i z t ringiem uciekalem jak chcialem. waste okolo 3 bp mana potow i 1 ssa na ostatniego bo myslalem ze silniejszy bedzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Do tych co chcą mu wmówić, żeby zakładał utamo:
Pozdro 6oo, dzieci Carlin
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |