|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
|
![]() Wiem że zły dział ale w wiadomościach ze światów niema świata inferna.... a więc:
Szukam TEAMU do gry na infernie... nii chodzi tylko o pk lecz o całą wspólną gre, lvlowanie, questy itp... w pojedynke na infernie ciezko jest cokolwiek zrobić. Lecz jak znajdzie sie minimum 3 druidów/magów lub 2 palków nikt ich nie ruszy. Wiem że paladynem jest ciezko zacząć (skilowanie) ale jeśli bedzie dużo chętnych można zrobić tak że druidzi/magowie ochraniają palów i knightów podczas skilowania. Jak już zrobi sie teama w którym 5~~ osób jest jednocześnie online wtedy inferna nie bedzie dla nas piekłem, lecz taką swoistą celestą w której nam nikt nic nei moze zrobić, lecz MY INNYCH MOŻEMY bez problemu ZABIJAĆ. Pozatym jedną z zasad teamu bedzie obowiązek grania w drużynie (komunikacja przez gg/forum) Więc kto jest chętny? Wpisywać sie na forum.... na servie pisać do <nick zaraz podam> Ostatnio edytowany przez anonymousexd - 26-03-2008 o 15:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Mam postać na Infernie, Irwin Juggler. Być może skuszę się jakiś czas grać na tym świecie, o ile znajdzie się jakiś sensowny team. Mimo wszystko, wolałbym bez newbie i co jest oczywiste, noobów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() mam tam 37 rp 21 ms 15 druida i z checia bym tam gral gdyby co chwile mnie nie bili
![]() mam tam duzo kolegow ktorzy byliby chetni zaczac grac o ile bede mogl :/ i nie chce grac z takimi co po 1 dedzie rezygnuja albo wbija 20 lvl i koncza gre bo im sie nie chce grac ![]() jak cos to priv |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Imię: Ricco Thor
Profesja: Druid
Poziom: 36
Poziom mag.: 37
|
![]() Ja mam tez postac Slan Cath jakby co to sie dolanczam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Imię: Ricco Thor
Profesja: Druid
Poziom: 36
Poziom mag.: 37
|
![]() Sry za double post, ale komp mi sie tnie.
Ostatnio edytowany przez Frizlyy - 26-03-2008 o 16:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widać że brakuje na infernie sensownych teamów.... ale odnośnie co do wypowiedzni Arooni, uważam że trzeba umieć rozróżnic NEWBIE od NOOBA. Bo zdaja ze ze mimo używania 2 pojeć ona ich za bardzo nie rozróżnia...
Noob w tym wypadfku zdradza team, oszukuje, i pasożytuje, wiec jest złym graczem dla nas, a NEWBIE jest osoba która dopiera zaczyna grać w Tibie, i takie osoby najbardziej sie przydają!! Nauczyłem na innych światach kilku newbie ja kgrać w tibie i sa teraz dla mnie dobrymi, wiernymi kumplami Co do wypowiedzi bulamen7 jestem troche zdziiowony, wczesniej nie zdawałem sobie sprawy z tego że wyzsze level też sa tam zabijane... lecz nie liczy sie tylko lvl osób, lecz poświęcenie, zgranie no i ilość(co nam da 10 osobwy team jak w razie ataku np wszyscy rozbiegną sie po kątach? albo jak zamiast atakować jednego przeciwnika każdy bedzie lał innego?). W grze napiszcie do Artha Aceod... moja nowa postać, przyszły paladyn,2 lvl (mam jeszcze 6 knighta i 13 druida, ale nie ujawniam nicku) byłbym wdzięczny gdybyś ktoś zgłosił sie dzisiaj i jak już wyjde na maina pomógł mi z kumplem (też pall) skilować..; przecież taki 8 palik bez skili jest bezbronny jak 8 druid bez rózdzki... Ostatnio edytowany przez anonymousexd - 26-03-2008 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() jezeli uwazasz ze 37 lvl to wyzszy lvl to jestes dziwny
![]() ja nie padlem tym 37 lvl od momentu gdy wbilem 11 lvl ale czesto bylem bity ![]() 80 lvl jest czesto ofiara pk :/ Ostatnio edytowany przez bulamen7 - 26-03-2008 o 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() 37 lvl ma wieksża sznase na ucieczke... zwłaszcza pal, możesz uciekać i jednocześnie strzleać z dystansu do wroga.
Jak bedziesz gral napisz do mnie w Tibi, nick podałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
![]() Po drugie, wierz mi, znam oba pojęcia oraz ich znaczenie. Z mojego posta łatwo wywnioskować, że nie chcę grać z nowymi na Infernie, bo nie uśmiecha mi się uczenie "Co to jest i jak się w to gra". Faktycznie wolę zapoznać się z graczem o znikomej wiedzy Tibijskiej i wytłumaczyć mu wszystko, niż z rzekomo wszystko wiedzącym cwaniakiem, aczkolwiek takie nauczanie preferuję na świecie none-pvp. Noobów nie toleruje nikt, więc co tu dużo gadać. Ah, dodam jeszcze, że osoby robiące 3 błędy w dwuliterowym wyrazie też raczyłbym wykluczyć... taki mój kaprys, a co ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może zamaist gadać zaczelibyśmy coś robić? Np spotkali sie w Venore i poszli na początek np poskilować na amazonakch? Ja i jakiś ew. pall lub knight byśmy skilowali a druid/mag by sobie expil, w razie ataku na kogoś z nas szybko byśmy sie spotkali i zaatakowali wroga
już troche skilowałem ale jeszcze nie padłem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Ja też moge dołączyć do teamu ;p niCk "Poczes Kox" ;]
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już kilka dedów zaliczyłem, jeden nawet troche noobowaty(ded na zerku) ale oczywiscie nie mam zamairu kończyć gry.
Dzisiaj bede online od 15:00, więc jeśli ktoś jest chętny do teamu prosze do mnie napsiać. Jakby co mieszkam w venore |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja mam tam domek, więc jeśli chcecie to jest nieuzywany, tylko ktoś mnie musi przetransportować na fibule ;]
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najpeirw trzeba sie zebrać do kupy.. zaraz sie zaloguje jesli ktos bedzieto pisać
btw jeśli chce ktoś dołączyć do teamu a niema postaci na infernie to eq oczywiscie dam (na rooku), piszcie Piszcie do Aellon Alus lub Artha Aceod Ostatnio edytowany przez anonymousexd - 27-03-2008 o 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() pall z tym leczeniem co jest teraz jest po prostu do bani :/
a skoro macie facc to tym bardziej bedzie wam trudniej zaczac tam gre :/ ale zycze powodzenia ,moze kiedys tam wroce ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdyby mi sie chcialo grac od nowa to z pewnoscia zalozyl bym chara na infernie, lub premi ;] Jeśli mi sie zachce to Was poinformuje ;]
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Deutschland
Imię: Avecander
Profesja: Paladin
Gildia: Fenix Squad
Świat: Arcania
|
![]() @up
Dziekujemy za ta szlachetna obietnice ![]() Ja juz gram na Infernie, wlasnie dzieki Anony~ ![]() I jestem w tym teamie i jest fajnie i wogole ![]() Wiec ludzie: grajcie na Infernie ! Potrzebujemy was ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chcecie domek piszcie PW ;]
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Deutschland
Imię: Avecander
Profesja: Paladin
Gildia: Fenix Squad
Świat: Arcania
|
![]() Chcemy domek, a ja prywatnie chcialbym kawalek kaski, jak mozna.
Bo dopiero zaczalem grac, a juz cala kasa poszla na speary :/ jak cos to msg me in game: Sungron ^^ I chodz na Inferne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum