|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam
mam 50 Pallka ostatni raz grałem nic rok temu ale wrocilem do tibii i mam 2 pytania : 1 Kumpel mi mowil ze zrobili jakies ograniczenia "kratek" jak bije sie potwora czy cos 2 Jak to jest teraz z tymi fluidami wszytkimi co najlepiej brac ? 3 Jak to jest z ceniami na serwerze " Candia " chodzi mi tu o nowe itemki i o Bohy czekam na odp :Z |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Blondynka
|
![]() Wejdź na stronę http://tibia.pl/itemslist/dist. Po kliknięciu w wybraną broń zobaczysz jej zasięg. A co to oznacza to zapewne wiesz ; ).
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Na candi bohy chodzą po 33k
ps. Jak amsz royal speary to chętnie odkupie. Pisz na priv albo do Adox erix 2ps. tomurka na Candi wbił dzisiaj 300lvl ; ![]()
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 08-07-2008 o 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() thx z opd
powiedzcie mi z czego lepiej bic z kusz czy moze zostac przy royal spear ? ps Tomurka pamietam jeszcze jak miał 60 lvl + ![]() a tak po z tym wogole nie widze znajomych z tibi :x |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Jak dla mnie royal spears