|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() 14 lvl sorc na Guardach ? Ty chyba naprawdę chcesz zginąć. Facet, nabij 26lvl, zsummonuj monka i exp leci sam...A jak tak bardzo chcesz ryzykować, to tylko uciekaj i strzelaj z HMMów...Tylko jak z drugiej strony nadejdzie drugi Guard to nie miej pretensji...
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny gracz
Imię: Don Castello
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 50
Skille: 77/46
Poziom mag.: 15
|
![]() Jestem 20 knajtem mam pytanko z jakimi skillami na guardy ???
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Jeśli bardzo chcesz isc na tym lv na guardy i żeby exp lecial szybko musisz się zaopatrzyć w dwa bp uhów (minimalne koszty) lub wiecej.
Tym więcej tym lepiej Np. na 1 h stracisz jakoś 7 uhów z hmmami ale zdobedziesz z 5k expa przy 1 bp of hm więc ci się nie opłaca. Lepiej idż na rotki/dwarfy nabij ten 32 lv i idz z liderem ![]() @ Adaras Masz racje z monkiem możesz też ladnie poexpić ale lepiej z liderem ![]() Ostatnio edytowany przez Kayoslayer - 04-12-2004 o 17:25. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ej ja od 12 hodze na quardy w kazu i 2 lvl nabilem
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() LOL!! Zrob 27 lvl i summonuj monka, wez sobie bp hmm i bag uh.Z hmm wal wtedy gdy bedziesz widzial ze monka bija 3 guardy naraz. Ja ostatnio byłem z monkiem na guardach to zużylem 5 hmm i uha a zrobilem 12k expa i 2,5k kasy w 1,5h. Tylko ze ja bylem w kopalni gdzie bylo mało guardów, ty jeś;i chcesz mozesz isc tam gdzie jest wiecej i wtedy zrobisz o wiele wiecej niż ja.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Słuchaj koledzy dobże ci podpowiadają musisz zrobić levelik i m level i sumowac 2 monki i jazda i exp leci bez problemowo
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() z 2 monkami to ja Orc Forses pojde z Sadogexem
![]() |
![]() |
#9 |