|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Leszno
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Witam! Dzisiaj, jak zwykle zresztą, mam pytanie..
![]() Szukam miejsca na facclandzie, gdzie będe mógł zlurować na powierzchnię monka (najlepiej żeby było to przy wodzie, ale nie trzeba). Jest takie? Po obejrzeniu mapki respa obawiam się że nie, ale warto zapytac ;]. I jeszcze jedno: jakie hity dawałby taki monk pallkowi na 17 lvl'u ze skillami 61/51? ;] @EDIT Dzięki za odpowiedz .
daruje sobie to już nie wróci Ostatnio edytowany przez Gravler - 12-07-2008 o 10:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2008
|
![]() Możliwości nie ma, poza tym hity były by bardzo wysokie, więc domniemane skillowanie nie ma najmniejeszego sensu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jest jedna możliwość : Isle of Knights ... jest tylko pare niewiadomych
1. nigdy tam nie byłem to nie wiem czy się da na powierzchnie wyciągnąć 2. Muszisz mieć wykonanego questa na family brooch, a to zadanie jest łatwe z stealth ringiem a dla ciebie z 17 lvlem bez sr śmiertelnie niebezpieczne ( padniesz na 80% ) a więc idziesz na ghostland robisz questa najpierw kup sobie ring stealth i lecisz szybko bierzesz broszke i dajesz ją takiemu gostkowi na statku ( północ od ghostlandu )
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() haaa przypomniało mi się jeszcze jedno ! Na Dark Cathedral jest monk i dark monk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Celesta
Imię: Leira Lavenson
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crank Hunters
Świat: Celesta
Poziom: 100
Skille: 92+/76+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() 17palka to ten monk zmiecie - nie poskilujesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Max_33 jak wezmiesz na powierzchnie dark monka albo monka z isle of the kings to dam ci g armor
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Grudziadz
Imię: Luno of death
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 53+
Skille: duze xd
Poziom mag.: 14
|
![]() to będzie coś w stylu :
podchodzi monk do palka i nagle monk stoi a palka nie ma...tylko dead :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
dam screena jak mi sie uda ![]()
|
![]() |
![]() |