|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Chce porobić kilka fajnych zdjęć podczas nabliższej , niezłej nawałnicy. Mieszkam na Śląsku jakby co. Mieszkam na 8 piętrze , okna wysuniete na północ i wschód tak samo jak balkon (wschód). Zdjęcia chce dać na nasza-klasa.pl i moje WWW. I teraz pytanie: Jak to robić w miare bezpiecznie , żeby przypadkiem nie było takiej sytuacji , że piorun mnie walnie. Aha i czy zdjecia lepiej wyjdą na komórce(Sagem my 400X) czy na aparacie analogowym(nie cyfrówka!) Jeśli o szybkość zrobienia zdjęcia to problemu nie mam ![]() Pozdrawiam i dziękuje za pomoc. @down Czemu obrażasz nasz Śląsk ;< ? A poza tym wiesz co to rl świat ... chce mieć jakieś fajne fotki na www ;D
Misja ma na tym forum dobiegła końca. Mam już to co potrzebne mi jest. Nawet nie wiecie jak naiwni byliście ;] "...Robie wszystko to, czego wiara mi nie zabroni." Ostatnio edytowany przez Mystlich - 13-07-2008 o 11:15. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() To wy na Śląsku niebo widzicie ;s?
![]() |
![]() |
#3 |
Blondynka
|
![]() Jeśli będziesz stał w oknie to prawie nie ma szans, by przy robieniu zdjęcia piorun Cię walnął. Zastanawiam się tylko jak chcesz złapać piorun komórką ; ). Byłam świadkiem robienia takiego zdjęcia - 20 minut w oknie z lustrzanką na statywie i komentarze, że znów się spóźnił ; ).
A co lepsze... Wszystko zależy, jaki masz telefon. Jeśli wiesz, że zrobi Ci dobre i w miarę ostre, nieprzepalone zdjęcie (w co nie wierzę) to możesz się pobawić... Fotografując najlepiej ustaw ostrość w nieskończoności (chyba, że chcesz ująć jakiś budynek), i czekaj tak paręnaście minut... Btw, powodzenia.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 13-07-2008 o 11:19. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Slythia
Wielkie dzięki za pomoc ;] Temat do zamknięcia ![]()