|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: nvm ;p
Profesja: Royal Paladin
Gildia: aktualnie brak...
Świat: PvP;)
Poziom: 60+
Skille: 80+/61+
Poziom mag.: 16
|
![]() Szukałem ale nie znalazłem...
Czy 55rp skille 77/58 pokonam/ucieknie przed hydrą jak będę robić rashid quest? Czy ktoś może mi dać mapke albo wytłumaczyć jak dojść żeby nie spotkać hydry? Wszelkie porady mile widziane ![]() Pozdrawiam @down Ale można spotkać po drodze ![]()
"...I’ll see you on the dark side of the moon..." 19;1 11;2 1;2 1;2 8;3 7;3 1;2 4;3 Ostatnio edytowany przez mck159 - 09-07-2008 o 18:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Up
zabijać nie trzeba ale trzeba przejść przez jungle a w niej respi sie wolna hydra sprawa jest prosta idziesz od darashi przez góry do tiguandy(czy jak ta jungla sie tam nazywa) a potem jak zejdziesz z drzewa idziesz w dol i maksymalnie blisko rzeki po prawej stronie i jak już dojdziesz do końca to odbijasz na zachód i cały czas prosto i na luzie uciekniesz hydrze włączysz hur i będziesz uciekać ona kolo lizardow zniknie @Down Hmm szczerze to nie wiem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Krwioplaczasty - 09-07-2008 o 18:34. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na game chacie powiedzieli mi, że po up tam są nowe Earth Elementale...
To prawda? edit Są elementale (na szczęście uciekłem);/ Radze iść południem bo tam ich niema...
"...I’ll see you on the dark side of the moon..." 19;1 11;2 1;2 1;2 8;3 7;3 1;2 4;3 Ostatnio edytowany przez mck159 - 09-07-2008 o 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Włocławek
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
Poziom: 132
|
![]() Jak zejdziesz po drabinie która prowadzi do dżungli od strony ankh to idź maksymalnie jak tylko możesz na południe.Gdy dojdziesz do wody to cały czas się niej trzymaj.Idąc tym sposobem na pewno nie spotkasz Hydry, a z Elementalami to nie wiem jak bedzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
@koneser łap emotke - ![]()
Ostatnio edytowany przez domin3x - 11-07-2008 o 11:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Do tej pory wydawałeś się inteligentym userem... @topic Na przyszłość: Najlepsza droga to na dół aż do lizardów(idąc przy samej rzeczce), a następnie w lewo aż do ph. Z relacji kolegi słyszałem, że earth ele~ respią się na zachód od małp(banuty). @down Są też między tą 'wieżyczką na drzewie', a lizardami? Jeśli tak to przestane. Ostatnio edytowany przez Argen - 10-07-2008 o 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() earth elementale respią się po drodze... spotkałem je i uciekłem ^^
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
![]() |
![]() Kiedyś się zdziwiłem jak z Daramy wchodzę na ten mostek co się na Tiquande schodzi, a tu na mostku zanim jeszcze zszedłem przywitała mnie Hydra zlurowana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Imię: zelia jumux
Profesja: Master Sorcerer
Świat: solera
Poziom: 67
Poziom mag.: 60
|
![]() on te błędy specjalnie zrobił
a propo erth elementali to są w tej gęstszej dżungli tzn tej północnej części ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Kazordoon
Imię: Kones'er
Profesja: Paladin
Świat: Eternia <3
Poziom: 46
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Ja widzę, że on te błędy zrobił specjalnie. Pytanie tylko, po cholerę? Aby pokazać, jak bardzo jest fajny? Mnie to ni w ząb nie śmieszy...
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Dasz coś?
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Wygłupy bywają śmieszne, trzeba tylko wyczuć moment, kiedy są odpowiednie. Muszą też być w odpowiednim stylu, bo inaczej w oczach innych jesteś conajmniej dziwny...
@Edit Btw. dostałes ode mnie eine kleine Notken. Twoja pierwsza.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
Ostatnio edytowany przez Wyciszony - 11-07-2008 o 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Jugenoth
Imię: Radzim
Gildia: Shadows of Sanity
Poziom: 210
|
![]() Elementale 55 Rp z tym skillem spokojnie pokona, wiec nie masz sie co martwic...